Badminton Vereniging Almere

Vanavond overleg Topligaverenigingen en Bond

Vanavond zitten de acht Topliga verenigingen en de NBB dan eindelijk met z’n allen om de tafel om de problemen rond het speelschema te bespreken.

Zaterdagochtend heeft de bondsvergadering het bestuur geadviseerd tot een oplossing te komen, waarbij het doel voor de korte termijn ligt in het uitspelen van het huidige seizoen Topliga. Het bondsbestuur krijgt van de vergadering alle ruimte om tot een speelbare kalender te komen waarin de belangen van alle verenigingen vertegenwoordigd zijn.

Ook moet het bondsbestuur stappen ondernemen om tot een oplossing voor de lange termijn te komen. Hiervoor is het bondsbestuur geadviseerd een werkgroep op te richten.

Na vanavond zal duidelijk worden of het inderdaad gelukt is een speelschema samen te stellen waarin alle clubs zich kunnen vinden, zodat de Topliga van dit seizoen gewoon kan worden uitgespeeld.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Edje op 22-10-2007 om 18:20 uur

    Ik ben erg benieuwd, al twijfel ik erg of de "afgevaardigde van district Centrum" ook positief mee zal werken aan dit overleg... (wellicht kunnen wij hierover stemmen? ;))

  2. Peter op 22-10-2007 om 21:45 uur

    Nou ze zijn er eindelijk uit. Komend weekeinde wordt er gewoon weer gespeeld. Onderstaande tekst komt van de NBB site.

    Geplaatst op: 22-10-2007
    Overeenstemming over de kalender Big Boss Liga 2007/2008
    Het Bondsbestuur en de 8 verenigingen hebben unaniem overeenstemming bereikt over het verdere verloop van de Big Boss Liga.

    Na de constructief verlopen Bondsvergadering van afgelopen zaterdag kon het Bondsbureau vandaag een kalender voorleggen waar iedere vereniging mee kan leven. Dit betekent concreet dat de eerstvolgende competitieronde as weekend gewoon gespeeld zal gaan worden.

Reageer op dit bericht (“Vanavond overleg Topligaverenigingen en Bond ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)