Badminton Vereniging Almere

Dank aan onze trouwe supporters

Mede namens de spelers en de begeleiders van Dekker Almere, wil ik onze trouwe supporters heel hartelijk bedanken voor het feit dat zij ons in dit seizoen 2011/2012 zo weergaloos hebben gesteund.

Het was bepaald niet het makkelijkste seizoen, we hebben geen wedstrijd in dezelfde opstelling gespeeld, iedere keer was de opstelling een puzzel, maar desondanks hebben we de play-offs gehaald. Dat had een stuk moeilijker geweest zonder de steun van onze supporters.

In dit kader wil ik ook aangeven dat dit alles niet gelukt was zonder de inzet van Emmy Vlaar, Suzanne Mulkens, Bas van Os en Rick Prins; zij maakten het telkens weer mogelijk dat ik spelers uit de andere teams kon inzetten voor Dekker Almere.

En dan vanzelfsprekend mijn dank aan alle invallers die continue bereid waren om in te vallen!

Nogmaals dank aan allen en volgend jaar proberen we opnieuw de play-offs te halen en je weet maar nooit, driemaal is scheepsrecht.

Erik Staats

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Patrick Top op 29-01-2012 om 12:49 uur

    Erik, ondanks het verlies in de play-off tegen Velo hebben we wel genoten van de werkelijk schitterende en vaak bloedstollende partijen gisteravond. Alle supporters in de bus onderweg naar huis waren van mening dat we volgend jaar weer op pad gaan maar ook naar de finale moeten. De felicitaties aan jou en je team voor deze knappe prestatie dit seizoen!

  2. Ronald Schalk op 29-01-2012 om 15:49 uur

    Erg vaak genoten van jullie dit seizoen. Met deze bezetting was dit toch wel het maximaal haalbare, dus dat is gewoon knap. Na nu 2 keer na elkaar de halve finale (dat is het feitelijk) te hebben gehaald zou het mooi zijn om het komende seizoen in ieder geval de finale te halen. Wellicht met wat versterking dat deze stap gemaakt kan worden? De stoelendans zal op de achtergrond ongetwijfeld al aan de gang zijn, hopelijk dat we dit jaar er sterker uit kunnen komen na de toch forse aderlating van vorig jaar.

    Het zou trouwens ook mooi zijn als we de spelers ook op de teamkampioenschappen in actie kunnen zien. Ik ben erg benieuwd naar een potje tussen Saber en Stephan bijvoorbeeld.

Reageer op dit bericht (“Dank aan onze trouwe supporters ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)