Badminton Vereniging Almere

Ietwat ongelukkige nederlaag voor Carlton Almere-3

Op zondag 9 september speelde Carlton Almere-3 hun eerste wedstrijd uit tegen Duinwijck-3. Dat dit een lastige wedstrijd zou worden stond van de voren vast. In het team van Almere is nog maar één partij hetzelfde als vorig jaar en daar stond tegenover dat Duinwijck speelt met Chris Bruil en Karina de Wit. Die laatste was er gelukkig nog niet bij.

Carlton

Er werd begonnen met de dubbels. Bij Almere waren dit twee nieuwe combinaties. Marloes speelde met Cheryl en Dennis speelde met Alex. De dames wisten in drie sets te winnen terwijl de heren in twee sets verloren.

De singels waren allemaal lange partijen. Andre verloor in drie sets van Joost Kool en Alex speelde een marathonpartij tegenChris Bruil. De ervaring won het dit keer nog net met 21-19 in de derde set. Cherel speelde ook een driesetter maar ook hier ging de beslissende set naar Duinwijck. Vonne speelde een goede partij maarverloor helaas ook. Met een 5-1 achterstand werd er begonnen aan de mixen.

Marloes en Dennis speelde tegen Chris en Marije. Door geconcentreerd te spelen werd er in twee sets gewonnen. Het nieuwe koppel Cheryl en Andre kon het ook niet bolwerken en verloor in twee sets.

Uiteindelijk stond er een 6-2 nederlaag op het wedstrijdformulier. Gezien de verloren driesetters had er zeker een gelijkspel ingezeten dus dat belooft wat voor de return.

Zaterdag 15 september wacht er opnieuw een zware wedstrijd. Er wordt dan thuis gespeeld tegen Van Zijderveld 2.

Reageer op dit bericht (“Ietwat ongelukkige nederlaag voor Carlton Almere-3 ↑”)