Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere thuis tegen Amersfoort, uit tegen DKC

Qontent Almere speelt zaterdagavond 13 december 2014 om 19.00 uur thuis in Sportcomplex RCS tegen BC Amersfoort en zondagmiddag 14 december 2014 uit tegen het Haagse DKC. Een loodzwaar programma derhalve voor de Almeerders, die juist in de eerste helft van deze competitie de enige nederlagen leden tegen deze twee tegenstanders.

Eind september 2014 verloor Qontent Almere fors van BC Amersfoort. Het werd 7-1 voor Amersfoort en de Almeerders zullen hoe dan ook komende zaterdag een beter resultaat neer willen zetten, want Qontent Almere staat niet voor niets op een keurige derde plek in de Carlton Eredivisie met 67 punten. Amersfoort staat vierde met 62 punten uit eveneens twaalf wedstrijden.

Qontent

Zondagmiddag kan Qontent Almere er opnieuw tegenaan, want dat worden de spelers opgewacht door de koploper in de eredivisie met 70 punten, DKC uit Den Haag. Ook een wedstrijd met een mooi affiche. De eerste wedstrijd eindigde trouwens in een 3-5 winst voor DKC.

In de strijd om de vijfde plaats in de eredivisie is ook het vermelden waard de wedstrijd tussen Roosterse en Slotermeer. Beide clubs hebben evenveel punten en zullen er alles aan doen om uitzicht te houden op de vierde plek.

Ook van belang is de laatste positie in de Carlton Eredivisie. TFS Barendrecht staat laatste met 24 punten, drie punten achter op Van Zijderveld. TFS Barendrecht moet echt goed scoren dit weekend, want anders dreigt het rechtstreekse degradatiespook. Immers BC Smashing-1 gaat aan kop in de eerste divisie afdeling 1en streeft promotie naar de eredivisie na.

Van Soerland Sport

Kortom weer een mooi dubbelweekend voor de badmintonliefhebbers en we hopen dat de supporters van Qontent Almere in grote getale aanwezig zullen zijn op zaterdagavond 13 december 2014 om 19.00 uur in Sportcomplex RCS om hun favorieten aan te moedigen.

Qontent

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere thuis tegen Amersfoort, uit tegen DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)