Badminton Vereniging Almere

Het aftellen is begonnen

Nog drie dagen en dan is het zover. Dan treffen Qontent Almere en Van Zundert Velo elkaar in de finale om de landstitel in de Maaspoort te Den Bosch, dat wellicht dan nog Oeteldonk heet. Maar Qontent Almere is daar niet alleen. Ze zijn verzekerd van minimaal 200 supporters die met bussen en eigen vervoer afreizen naar de Maaspoort.

Van Zundert Velo kan voor de elfde maal de landstitel binnen halen en voor Qontent Almere zou dat de eerste maal in de clubgeschiedenis zijn. De afgelopen zes seizoenen haalden de Almeerders altijd de play-offs en in 2013/2014 zelfs de finale, die toen werd verloren van Van Zundert Velo. Maar tegen de Wateringers zouden we willen zeggen, resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst, want Qontent Almere zal alles uit de kast halen om de titel te bemachtigen.

Aan de Almeerse supporters het verzoek om toch vooral in het kanariegeel te komen, de clubsjaal niet te vergeten en bovendien ratels, toeters en trommels mee te nemen. De Almeerders moeten zich laten horen, want ondersteuning voor de spelers en de begeleiders is van belang om een optimaal resultaat te behalen!

Laten we er samen met de Wateringers een prachtige badmintonmiddag van maken en hopen dat de beker mee gaat naar Almere!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Geert op 10-02-2016 om 22:12 uur

    En voor supporters die geen geel shirt hebben.........ik heb nog steeds clubshirts van onze oude sponsor te koop voor slechts € 10,00. Die kan je natuurlijk later gewoon dragen tijdens trainen of vrij spelen. Er zijn ook nog enkele broeken, kort en lang, rokjes en jacks in de aanbieding.

  2. jeannette op 10-02-2016 om 22:57 uur

    Yes! Weekenddienst weg kunnen ruilen!
    Wij gaan naar Den Bosch toe!!!

Reageer op dit bericht (“Het aftellen is begonnen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)