Badminton Vereniging Almere

Stephan Branderhorst verhuurd aan TFS Barendrecht

Badmintonvirtuoos Stephan Branderhorst, een Almeerder in hart en nieren, wordt voor het komende seizoen verhuurd aan TFS Barendrecht, de club van Saber Afif. Dit is waarschijnlijk voor het eerst dat in de Nederlandse badmintoncompetitie een speler verhuurd wordt aan een andere vereniging. Zoals we weten is dat in het voetbal is de normaalste gang van zaken. Manager Paul van de Haak van TFS Barendrecht en Suzanne Mulkens van BV Almere willen dit graag een keer proberen.

Geen bestandsnaam opgegeven

Stephan is in de tweede helft van het afgelopen seizoen niet meer ingezet voor Qontent Almere. Hij raakte zeer geblesseerd aan zijn knie en even leek het erop dat hij geopereerd moest worden. Dit wordt hem vooralsnog bespaard, maar de weg tot algeheel herstel is nog lang. Hij zal verder revalideren en indien mogelijk zijn wedstrijden gaan spelen voor TFS Barendrecht, club van zijn maatje Saber Afif, die overigens ook jaren voor Qontent Almere heeft gespeeld.

Met deze verhuur is de start gemaakt van een samenwerking tussen de twee clubs. Voor de toekomst zal er meer samengewerkt worden met TFS Barendrecht.

Alle partijen zijn blij met de verhuur, welke in principe geldt voor de duur van één seizoen.

Reageer op dit bericht (“Stephan Branderhorst verhuurd aan TFS Barendrecht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)