Badminton Vereniging Almere

AviAr Almere tegen BC Duinwijck

Zondag 4 december 2016 om 14.00 uur speelt AviAir Almere thuis in Sporthal Raggers de eredivisiewedstrijd tegen BC Duinwijck uit Haarlem. Beide teams komen uit in de zogenoemde kampioenspoule van de Carlton Eredivisie.

AviAir

In de reguliere wedstrijd speelde AviAir Almere uit tegen Duinwijck en de Almeerders liepen tegen een 6-2 nederlaag aan, waarbij wel gezegd moet worden dat beide teams elkaar niet veel ontliepen. Een ding is zeker het zal komende zondagmiddag ongetwijfeld weer een spannende wedstrijd worden.

Victor

De andere wedstrijd in de kampioenspoule is die tussen FZ Forza Amersfoort en het Haagse DKC. In de kampioenspoule komen vijf teams uit en dat zijn, inclusief de bonuspunten die toebedeeld zijn op basis van de eindstand van de reguliere competitie:

Van Zundert Velo 5 punten
Duinwijck 4 punten
DKC 3 punten
AviAir Almere 2 punten
FZ Forza Amersfoort 1 punt
Beround

In de handhavingspoule die ook uit vijf teams bestaat, spelen Van Zijderveld tegen Hoorn en TFS Barendrecht tegen BC Victoria. Roosterse in dit weekend vrij.

Ondanks het feit dat de Sint en zijn Zwarte Pieten in het land zijn, gaan we er van uit dat u de spelers van AviAir komende zondag komt aanmoedigen in Sporthal Raggers in de heel belangrijke wedstrijd tegen Duinwijck!

Raggers

Reageer op dit bericht (“AviAr Almere tegen BC Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)