Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

25-03-2024: Geen Training Za 30 mrt & Za 6 apr

Zaterdag 30 maart & zaterdag 6 april is er geen training en geen vrijspelen in verband met het Junior Master & Senior Master Toernooi in de hal.

24-03-2024: Verlies F.I.T. Almere in finale landskampioenschap

Het is de spelers van F.I.T. Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke Maaspoort Den Bosch was favoriet DKC zaterdag een maatje te groot voor de gele brigade. In dit overgangsjaar waar Almere ervoor heeft gekozen om geen buitenlanders in te zetten, maar de eigen jeugd de kans te geven, was het halen van de finale al een mooie beloning van het seizoen.

21-03-2024: Komende zaterdag feest voor alle BVA'ers en de huldiging van de senioren kampioenen

FIT Almere zal zaterdag om 13.30 uur in Den Bosch strijden om de landstitel tegen het Haagse DKC. Het zal een zware strijd worden en BV Almere zal de underdog zijn. Zoals gebruikelijk na een finale, zullen we ongeacht de uitkomst een feestje houden in onze eigen kantine 'de Derde Helft'.

12-03-2024: Met de bus naar de finale!!!

F.I.T. Almere staat in de finale om het landskampioenschap! Na mooie wedstrijden in de halve finale mogen de spelers zich opmaken voor de finale op 23 Maart 2024. De finale wordt gespeeld in de Maaspoort in Den Bosch tegen Dunlop-DKC. We willen weer met een grote groep supporters afreizen om F.I.T. Almere te supporten naar de titel. Ga je ook mee?

11-03-2024: Spelers F.I.T. Almere tekenen ook voor volgend seizoen

De halve finale is nog maar net gewonnen van het Haagse Drop Shot, of we hebben nog meer goed nieuws melden! Het team heeft zoveel vertrouwen in elkaar en de staf dat collectief besloten is om gezamenlijk te 'tekenen' voor volgend jaar.

Overig nieuws van deze maand