Badminton Vereniging Almere

Eddy Odijk (Trainings zaken)

Even voorstellen…. Eddy Odijk is de naam

Voor heel veel spelers en ouders zal het niet meer nodig zijn om mezelf voor te stellen, ik begin al bijna bij de inventaris van de BVA te behoren. Als trainer maak ik dan ook graag de grap dat het eenvoudiger voor de spelers is om mijn naam te onthouden dan dat ik al de namen van de spelers moet onthouden. Actief sinds 2000 in de BVA als speler, als ouder, als trainer, en als jeugdcommissie lid. Dit alles niet altijd noodzakelijk in deze volgorde, chronologisch gezien klopt het zo wel. Badmintonliefhebber in de brede zin van het woord dus.

Zelf ben ik op 13 jarige leeftijd echt gegrepen door het spelletje en heb het uiteindelijk geschopt tot wat nu de eerste divisie heet. Aan het badminton heb ik gelukkig ook mijn vrouw overgehouden en de opvolging is geborgd met vier badmintonnende kinderen. Naast badminton en het gezin heb ik nog teveel hobbies, zoals onze hond, de natuur in al haar facetten, fotograferen (ook in en rond de hal), reizen, mijn volieres met Australische parkieten, etc. Om dat te kunnen bekostigen moet ik daarnaast werken en dat doe ik in de automatisering bij een grote verzekeraar.

Zelf badminton spelen blijft het allermooist, ook al begint de sleet er steeds meer in te komen. Verder beleef ik veel plezier aan het training geven, met name aan onze jeugd. Van tijd tot tijd geef ik ook graag training aan de senioren groepen samen met een van mijn meer dan kundige collega trainers. Ook in de jeugdcommissie zet ik graag mijn beste beentje voor om naast de trainingen onze jeugd ook te vermaken met een aantal toernooien en evenementen. Je kan me best vaak vinden in de hal en je mag me altijd aanschieten, bij voorkeur voor en na het zelf spelen en training geven.