Badminton Vereniging Almere

Voorlopige teamopstelling

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Aisha Krak op 26-05-2004 om 11:42 uur

  De discussie is gesloten. De reacties zijn doorgespeeld naar de wedstrijdcommissie. Zij hebben gereageerd in het nieuwsbericht 'Reactie op commotie over voorlopige teamopstelling' ( http://www.bvalmere.nl/nieuws/bericht/250 ). Verdere discussie dient rechtstreeks met de wedstrijdcommissie plaats te vinden.

 2. van velden h op 27-06-2004 om 20:18 uur

  graag wil ik hiermee mededelen ivm verhuizing naar baarn het niet mogelijk is om jay v velden bij bva te laten spelen.helaas is dit aan de late kant,maar we hebben dit eigenlijk pas besloten .hierbij hopen we op een nette afwikkeling omtrend einde lidmaatschap.vr gr hg van velden

 3. Joop Mul op 08-07-2004 om 02:31 uur

  Dit bericht voldoet niet aan de forumregels. (Ik heb ze snel bekeken.) Ik ben Joop Mul (een andere Joop Mul). Ik woon in Sydney. Ben (weer) aan mijn stamboom bezig en daar komt Almere nog al in voor. Ik zocht naar de naam Ingrid Mul en kwam zodoende hier terecht. Zag Joop Mul staan en ook Yvonne Mul. Lijkt mij een fijne organisatie. Ik had natuurlijk liever gelezen hoe ik (waarschijnlijk verre) familie ben van deze leden. Met vriendelijke groeten, (Australische) Joop ( http://come.to/joopmul )

 4. Judith Purmerend -Bavio- 16 jaar op 31-08-2004 om 20:15 uur

  Ik ben mijn blaadje kwijt maar als het goed is moet Bavio 3 mijn team tegen jullie? kan ik dat terug zien op jullie site of niet? Ik kon het nergens vinden...

 5. desiree op 09-04-2006 om 14:38 uur

  :9 :9 :9 :9 :9 :9 KUT CLUB :@ :@ :@ :@ :@

 6. Hans op 10-04-2006 om 09:00 uur

  Nou, nou Desiree, leert je moeder je zulke woorden?

Reageer op dit bericht (“Voorlopige teamopstelling ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)