Badminton Vereniging Almere

Badminton overdag: 30 juni a.s. toernooi en lunch

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. lida op 18-06-2004 om 18:34 uur

  Ik ben weer van de partij. Ik ben benieuwd wat Jos en Roelie ons voor gezelligsheidstoernooi voorschotelen. Dames en heren van de dinsdagmiddag en woensdagochtend ik zie jullie op woensdag 30 juni bij het 'bijna Vakantie Toernooi'. We maken er zoals vanouds een bijzonder gezellige happening van.

 2. Inge van Groenigen op 20-06-2004 om 20:56 uur

  Hallo Luitjes,
  Deze uitnodiging geldt ook voor de lang geblesseerden onder ons. Laat van je zien en horen en laten we met z'n allen het seizoen leuk afsluiten. Jos en Roelie bedankt alvast dat jullie alweer het voortouw hebben genomen.Het wordt vast weer als van ouds.Ik heb er in ieder geval veel zin in!!!

 3. John op 23-06-2004 om 19:21 uur

  Rustig aan met die recreanten !!!!!!
  Veel plezier.

Reageer op dit bericht (“Badminton overdag: 30 juni a.s. toernooi en lunch ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)