Badminton Vereniging Almere

Uitslag BV Almere EK Poule

Tot nu toe 7 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Jos Wu op 06-07-2004 om 07:19 uur

  Aisha: Van Harte!
  Bedankt Raymond en Aisha voor jullie enthousiaste organisatie!

 2. Henk Staats op 06-07-2004 om 08:09 uur

  Soms zit het mee, soms zit het tegen.

  Overigens van harte bedankt voor de organisatie!

 3. Cock van Puffelen op 06-07-2004 om 08:25 uur

  Zo zie je maar weer. Ik had de reis naar een subtropisch eiland al bijna geboekt van het prijzengeld, maar ja, aan de finish worden de prijzen pas uitgereikt. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en Aisha bedankt voor de organisatie.

 4. Erik Staats op 06-07-2004 om 09:13 uur

  Hmmzzz wel een beetje jammer tweede. Ik zal Peter R. De Vries vragen een nader onderzoek in te stellen naar de fraudeermogelijkheden bij de villabvd poule. Ik stel dan ook voor dat bij deze organisatoren moeten worden uitgesloten van deelname ;-). Oftwel stort de hoofdprijs maar vast op mijn rekening. Groetjes Erik. Ps. Het komt moeilijk mijn vingers uit maar Aisha gefeliciteerd.

 5. donja op 06-07-2004 om 15:38 uur

  He jantje, jammer dat je hier ook tweede bent geworden!! Niet alleen op het werk tweede maar ook bij de villabvd poule. En op het werk 2 x naast de prijs. Je weet wat ze normaal zeggen: alles is voor bassie maar deze keer is alles voor adriaan! hahaha Gefeliciteerd Aisha, girl power! En maar zeggen dat vrouwen meer verstand van rode kool hebben dan van voetbal, beetje jammer heren! Groetjes van de voetbalpoule winnaar van Nilfisk, Donja

 6. Aisha op 06-07-2004 om 17:39 uur

  Hé Donja, begrijp ik het goed, heb jij ook een EK-poule gewonnen!! Haha,dat zegt maar weer genoeg: vrouwen hebben MEER verstand van voetbal dan mannen!!
  En Erik, jij ook gefeliciteerd hè.
  Het is maar goed dat we gebruik hebben gemaakt van de VillaBvD-programmatuur, want als Raymond en ik dat zelf hadden gemaakt, tja, dan was het inderdaad wel erg verdacht hè?!

 7. Aisha op 06-07-2004 om 17:41 uur

  Alle deelnemers trouwens bedankt voor het meedoen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Over 2 jaar doen we het weer, maar dan met nog veel meer deelnemers hoor!

Reageer op dit bericht (“Uitslag BV Almere EK Poule ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)