Badminton Vereniging Almere

Belangrijke 5-3 zege voor Almere

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Erik Drees op 19-09-2004 om 13:14 uur

  Ik heb genoten van de 4 partijen die ik met dochter Dorien heb gezien. Helaas moesten we bij de stand 2-2 weer terug naar Lelystad. Eerlijk gezegd verbaasd me de stand in het geheel niet, Almere liep lekker. Gefeliciteerd, team 1 !
  Volgende week kom ik zeker weer. Dat zal ook weer knap spannend worden. Laten we duimen dat er geen blessures optreden.

 2. Henk Staats op 19-09-2004 om 16:51 uur

  Vanzelfsprekend ben ik zeer in mijn sas met de spectaculaire overwinning. Wat mij zeker zo tevreden stemt is de aanwezigheid van het publiek, zowel qua aantal (circa 250) als qua enthousiasme. Grandioos en een opsteker voor het Almeerse badminton.

 3. Henk Mostert op 19-09-2004 om 20:30 uur

  Geweldig, wat een wedstrijd. Gefeliciteerd allemaal. Bij de stand 3-3 waren er negatieve reacties, maar toen Agus en Fiona gewonnen hadden werd men positiever en heeft men letterlijk en figuurlijk Donovan en Gita naar een overwinning geschreeuwd. Helaas moest ik voor de 3e en beslissend set helaas weg, maar toen ik na een telefoontje alsnog de uitslag hoorde hebben Marijke en ik alsnog een feestje gevierd.
  Ga zo door team 1.

 4. Marian Haages op 20-09-2004 om 12:10 uur

  Helaas konden wij het toeschouwersaantal niet tot boven de 250 brengen door onze afwezigheid. Het persbericht liegt er niet om: een zeer spannende avond maar wel met een groot succes. Proficiat allemaal met deze verdiende overwinning. Verder niet denken dat de slag is geslagen maar wel het goede gevoel blijven vasthouden en vooral zo blijven doorgaan.

 5. Maartje op 20-09-2004 om 15:55 uur

  Hey Toppers, goed gedaan hoor!!! Zit nog steeds niet graag op de bank toe te kijken maar op deze manier maken jullie het nog een beetje dragelijk voor mij! Enne alle supporters waren ook weer super...bedankt voor jullie ondersteuning.

Reageer op dit bericht (“Belangrijke 5-3 zege voor Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)