Badminton Vereniging Almere

Beste leden,

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Roland Branderhorst op 29-10-2004 om 13:19 uur

  Om de spits af te bijten, bij deze een reactie; De poll luidt; doe je vrijwilligerswerk? Er zijn natuurlijk meer smaken dan BVA. Als we ons beperken tot de BVA het volgende; Een vereniging met deze omvang heeft behoefte aan een -harde kern- die onderling een goede -chemie- heeft. Indien deze -harde kern- een beroep doet op een BVA lid om een handje te helpen, zal er bijna nooit nee gezegd worden. Het blijft natuurlijk wel de toon die de muziek maakt.

 2. Aisha op 29-10-2004 om 14:39 uur

  De poll heb ik inderdaad wat algemener bedoeld. Ik kan me goed voorstellen dat wanneer je al vrijwilligerswerk doet voor een andere vereniging, je niet ook nog eens tijd vrij kunt en wilt maken om voor de BVA aan de slag te gaan.

  Desalniettemin: In reactie op Roland, dat wanneer je een lid om hulp vraagt, je deze ook krijgt: Als ik een oproep doe voor hulp bij de nieuwsbrief en ik krijg daar geen enkele response op, dan vraag je je toch werkelijk af waarvoor je het eigenlijk doet. Iedereen denkt blijkbaar: dat doet een ander wel.

 3. Cock van Puffelen op 30-10-2004 om 11:56 uur

  Wellicht heb ik altijd geluk gehad, maar ik heb tot nu toe geen moeite gehad om de JC te bemensen, terwijl ik toch al heel wat wisselingen heb moeten opvangen. Ik heb dan ook de indruk dat er voldoende bereidwilligheid binnen BVA is om de club fysiek te steunen.

  Wel heb ik de overtuiging dat alleen een oproep plaatsen niet voldoende is, je moet de mensen ook persoonlijk benaderen, anders krijg je inderdaad (nagenoeg) niemand

 4. John op 31-10-2004 om 22:31 uur

  Iedereen heeft een beetje gelijk, je kan denk ik niet van een ieder lid van de club verwachten dat men iets doet voor de de club BVA.
  Wij van de harde kern van vrijwilligers denken soms dat iedereen moet zijn en handelen zoals wij binnen onze vereniging en dat is niet zo en zal ook nooit zo worden denk ik.
  Als ik naar de recreanten kijk zijn het ook altijd dezelfde mensen die iets doen, aanwezig zijn en in een commisssie zitten.
  Het is gelukkig nog ten positieve gekeerd bij ons in de club denk ik.
  Meer kan ik er niet over zeggen en de vrijwilligers zijn er wel maar vind ze maar !!!!!!!!!!!

 5. Ed van Mierlo op 01-11-2004 om 13:49 uur

  De vraag was inderdaad algemeen gesteld. Zelfs zo algemeen dat ook de niet-leden van BVA, zoals ik dus, die jullie site regelmatig bezoeken kunnen stemmen. En inderdaad, ik doe ook vrijwilligerswerk en heb ook ja gestemd. Ik doe dit werk echter voor een andere vereniging. Ik denk dat een aantal van de mensen die gestemd hebben ook geen lid zijn van BVA. Aan 1 kant komt het vrijwilligerswerk altijd van een minderheid, maar de conclusie van Henk zou niet zo somber hoeven zijn als dat hij doet geloven.
  Met vriendelijke groeten van DKC

Reageer op dit bericht (“Beste leden, ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)