Badminton Vereniging Almere

BVA Ledennet nu ook voor niet-leden

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Lida Staats op 27-10-2004 om 20:35 uur

    Dit lijkt mij een uitstekend idee. Er zijn bij de recreanten die op dinsdagmiddag en woensdagochtend spelen heel veel mensen die per keer betalen en dus geen lid zijn. Zij zijn vaak wel heel erg geintereseerd in het reilen en zeilen van de vereniging.

  2. Johan en Marian Haages op 04-11-2004 om 13:43 uur

    Ik ben blij met deze oplossing.......De site en de nieuwsbrieven: 'het' ziet er allemaal even gelikt uit. Dat leest zo heerlijk en dat heeft weer tot gevolg dat er nog meer interesse in het reilen en zeilen van de BVA wordt opgewekt, niet alleen bij ons!

Reageer op dit bericht (“BVA Ledennet nu ook voor niet-leden ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)