Badminton Vereniging Almere

Sint ziet het andere eerste weer winnen

Tot nu toe 8 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Mostert op 28-11-2004 om 15:04 uur

  Waar halen jullie het vandaan. Dat badmintonspel bedoel ik uiteraard.
  Ga zo door mijn zonen.

 2. Henk Staats op 28-11-2004 om 17:57 uur

  De Sint heeft goed opgelet.

 3. trouwe supporter op 29-11-2004 om 09:16 uur

  Wat een prestatie maar weer
  Op naar de volgende keer
  Maandagavond de 29e is het weer tijd
  Ik hoop dat de realtie met Gaasperdam er niet onder lijd(t)

 4. Karel de Grote op 29-11-2004 om 10:03 uur

  Na alle teams te hebben geconfronteerd met het team dat het niet is verleerd. Is het nog slechts een kwestie van tijd voor het einde van een ongelijke strijd. Het andere eerste is niet meer te stuiten want Paul, Ben, Ferdy en Michiel gaan zichzelf te buiten. De sint heeft het goed bekeken, zwarte pieten is er niet meer bij want het andere (echte) eerste dat zijn zij.

 5. Nero op 29-11-2004 om 11:42 uur

  Ik brand....
  van verlangen naar het strand.....
  Maar eerst ga ik vanavond kijken....
  naar een wedstrijd van levende lijken....
  Gaan zij voor een zege....
  Dan spreek ik het niet meer tegen....
  Vrijdag de 28e januari tweeduidend en vier....
  Zullen wij een avond beleven met heel veel plezier....

  Julius

 6. Julius Ceasar op 29-11-2004 om 14:01 uur

  Uit mijn drang te ontdekken, vond ik een vermelding naar bovengenoemde gekken. Vanavond start ik de strijdwagen om bij Gaasperdam op te komen dagen. Aldaar verwacht ik een spannende strijd, tribunes vol met een juichende menigte, 19.00 uur is de starttijd. Vanavond dus weer voor de leeuwen, voor mij een lange reis ..... van eeuwen. Gezien de geschiedenis wel de moeite waard, koste noch moeite worden hiervoor gespaard. Vanavond zal het andere eerste weer vlammen, zelfs Gaasperdam kan dit team niet tammen!

 7. Willem van Oranja op 29-11-2004 om 14:52 uur

  Al ben ik van duitschen bloed....
  Ik zal me vanavond zeker haaste met grote spoed....
  Naar een hal in Gaasperdam....
  Onder de rook van Amsterdam....
  Waar ik 4 fanatiekelingen zal aanschouwen....
  Uiteraard genietend van alle mooie vrouwen....
  Hun toejuichen naar een volgende winst....
  Met het lieft 0-8 op zijn minst
  Limonade

 8. Raymond op 04-12-2004 om 14:27 uur

  Volgend jaar dus veren?
  De tijd zal het leren!!
  Hopelijk willen jullie dan nog steeds 'verlagen'.
  Door af en toe een recreant voor een invalbeurt te vragen.

  Getekend,
  Erik, Glenn, Hans, Pierre & Raymond

Reageer op dit bericht (“Sint ziet het andere eerste weer winnen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)