Badminton Vereniging Almere

Invallers Yvonne Sie en Jeroen van Moorst schitteren

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. teus op 19-12-2004 om 20:31 uur

  Van harte gefeliciteerd met jullie overwinning. Ik weet zeker dat dit met jullie helemaal goed gaat komen
  Het enigste zeer kleine minpuntje is dat jullie trouwste supporter de heer J.B uit A weer eens verdwaald was . Maar dat mag de pret niet drukken

 2. Dirk op 19-12-2004 om 21:09 uur

  dat was heel erg Nice!!Mixen vind ik nu ook heel erg leuk haha! Gegroet, Jeroen.

 3. john op 19-12-2004 om 21:40 uur

  Ja ook moet weer even reageren op deze site.
  natuurlijk was ik er weer bij zelfs in Hengelo, gelukkig was ik met eigen auto met roy en Maartje aan boord want als Roy had moeten rijden waren we om 21.00 uur nog niet in hengelo maar dat ter zijde.
  Tijdens de lange rit kon ik Roy nog wat adviezen geven hoe te spelen met team 1 en je ziet de uitslag gewonnen.
  Maar ik moet wel eerlijk toegeven dat ik niet had gedacht dat we zouden winnen Donnie en Agus en Gita niet in de mix ?
  Maar goed claudia speelde erg sterk ( dat kwam door mijn patatjes denk ik ) en die Kwee moest eerst even warm worden denk ik voordat hij er gemakkelijk over ging ( Robert maak het je makkelijk begin de eerste set om te scoren) verder was de mix van Ivonne en Jeroen van ongekende klasse het was erg mooi om te zien met name van Jeroen je gaat nu echt van je doen spreken jongen, blijf zo doorgaan en je wordt een Big Bosser.
  Tot Dinsdag allemaal.

 4. Henk Mostert op 19-12-2004 om 21:54 uur

  Wij (marijke en ik) zijn uiteraard zeer blij met deze uitslag en vinden het jammer dat e er niet bij konden zijn. Ik had peciaal voor de gelegenheid witte pilletjes (tegen de spanning) in de auto gelegd, maar na een dag keihard buffelen waren wij niet meer in staat om de reis naar Hengelo te ondernemen om jullie aan te moedigen.
  Blijf zo doorgaan.

Reageer op dit bericht (“Invallers Yvonne Sie en Jeroen van Moorst schitteren ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)