Badminton Vereniging Almere

Haagse hel voor Dekker Almere

Tot nu toe 9 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Mostert op 16-01-2005 om 18:34 uur

  Jammer dat julie verloren hebben, maar volgende week zijn jullie aan de beurt.
  Ik voel het aan m'n water.

 2. Haages & Co. Amsterdam op 17-01-2005 om 09:37 uur

  Het is altijd jammer om te verliezen dus natuurlijk ook dit keer. Gelukkig staat team 1 Dekker Almere dit seizoen in de competitie er beter voor dan in het vorig seizoen.
  Ik vraag mij af of dat de reden is van het schaarse aantal reacties van vorig weekend op de site na de winst en een gelijkspel........want ook dat is jammer.
  Ondanks het verlies van deze keer toch proficiat met de huidige positie op de competitieladder.

 3. Master F op 17-01-2005 om 09:40 uur

  Jammer, Almere! Maar voor ons was het een echte degradatiepot en dan komt er altijd iets extra's!! Gister bij van Zijderveld 4-4 gespeelt wat eigenlijk 5-3 voor ons had moeten zijn, volgende week aan een 4-4 in Almelo genoeg voor een groot feest! Tot volgend jaar in de BBL, Supporter DKC F-Side

 4. Edje op 17-01-2005 om 10:10 uur

  Mooi stukje mannen! Jammer van die ene foute call, maar Jan-Jaap is dan ook niet van de jongste meer en hij had de F-side pal achter zich... Succes volgende week tegen van Zyderveld!

 5. John op 17-01-2005 om 14:38 uur

  Jazeker ik was er ook weer, na eerst de heledag in Den Haag te zijn geweest met Rick die moest spelen tegen( Ado - Omniworld )C2 die wij wel hadden gewonnen trouwens en daarna lekker te hebben gegeten bij Simonis vis te scheveningen, wat een lekkere grote porties geven ze daar zeg maar dit even ter zijde.
  Toen we begonnen aan de dubbels en die wonnen was het inderdaad even stil, maar daarna begon het feest in Den Haag, mooie partijen geweldige sfeer en DKC vierde dit als de overwinning van het seizoen.
  Bva doe je plicht volgende week thuis om te winnen en DKC en Elo maak er wat moois van, ik hoop dat jullie er alle twee in blijven want het is wel erg gezellig met jullie.
  Groeten John

 6. Master F op 17-01-2005 om 14:52 uur

  Wat is er gezellig aan ELO? ik kan je alvast verklappen, 1 van de 2 gaat eruit, en wij zijn het niet!! Gegroet, DKC F-side

 7. Edje op 17-01-2005 om 17:21 uur

  Master F, ik heb veel liever dat van Zyderveld er uit vliegt, wat er gisteren weer gebeurde heeft niets met topbadminton te maken!! Dat gebeurt nog niet eens op recreatief niveau... Het lijkt wel altijd bal daar, altijd wel wat aan de hand! Goede speaker daar trouwens, als je al niet eens de namen van je eigen spelers goed kan uitspreken...

 8. 'Big Ire' DKC op 18-01-2005 om 15:50 uur

  ik weet wel dat ik volgende keer bij van zijderveld nooit meer wat zeg :D
  krijgen we alleen maar gezeik van... en het ging niet eens om wat ik zei :D
  grappenmaker daarow :D....
  ik zeg maar zow...we vreten ze op zaterdag :D

 9. 'Big Ire' DKC op 23-01-2005 om 02:23 uur

  TSJOOOI....
  4-4 tegen ELO, dus minimaal 7e, als jullie nou ff je best doen morgen :D hehe maar het was wel een spannende pot. Succes morgen
  greetz f-side

Reageer op dit bericht (“Haagse hel voor Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)