Badminton Vereniging Almere

Kampioenstitel voor het andere eerste!

Tot nu toe 12 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. trouwe supporter op 14-01-2005 om 19:10 uur

  De tijgers, onder leiding van surrogaat captain, Ferdy behaalden binnen een record tempo hun welverdiende kampioenschap binnen. (2 uur) Mijn complimenten gaan met name uit naar Hans Oudijk die na een geweldige singel meteen een herendubbel ging spelen. Een knappe prestatie!!!

 2. Ben op 14-01-2005 om 19:41 uur

  De geweldige woorden van Henk maken mij wat verlegen, maar als oudste van het stel is het toch wel mijn plicht om te bedanken voor alle leuke stukjes, de zeer goede invallers en niet in de laatste plaats mijn teamgenoten. Dit alles heeft er voor gezorgd dat we een heel gezellig jaar hebben gehad en hoewel te competitie nog niet afgelopen is kijken we nu al uit naar volgend jaar. Ik hoop dat het minimaal zo gezellig wordt.

 3. michiel op 15-01-2005 om 12:02 uur

  KAMPIOENEN!! Ik verheug me al op de huldiging

 4. Lida Staats op 15-01-2005 om 12:07 uur

  Gefeliciteerd heren. Ik heb mij zeer vermaakt met de stukjes op de site over jullie heldendaden en de reacties daarop. Nu ben ik benieuwd wanneer jullie het kampioensfeest organiseren. Ik verwacht een grote opkomst met al jullie fans.

 5. terreinknecht op 15-01-2005 om 12:37 uur

  Uit een zeer betrouwbaar bron spelen wij onze laatste wedstrijd niet op zaterdag 29 januari maar op vrijdag 28 januari, tegen het altijd lastige TYB uit Haarlem. Aanvang: 19.00 uur

 6. reactie van de trouwste supporter op 15-01-2005 om 21:43 uur

  laatste nieuws laatste nieuws
  De stadsderby 7-1, wat een geweldige prestatie

 7. Stephan op 16-01-2005 om 11:44 uur

  De voorbereiding kan beginnen: zaterdag 26 februari om 14.30 uur tegen de kampioen uit de andere poule. We zijn er van overtuigd dat jullie de enige echte kampioen zijn in de heren 3e klasse!

 8. Hans Oudijk op 16-01-2005 om 12:45 uur

  Ik heb drie keer in dit team mogen invallen en ik beschouw het als een hele eer! Ik kan me best voorstellen dat de invallers in de rij staan voor dit team.
  De mannen hebben niet alleen een onverwoestbaar geloof in eigen kunnen maar maken dat nog waar ook.
  Mijn invalbeurt in de kampioenswedstrijd getuigt ook nog van onvermoede diepere psychologische inzichten van dit illustere team. Na een single die ik halfdood nog net winnend kon afsluiten, en waarin ik na twee slagenwisselingen mijn vreetzucht en luiheid van de kerstvakantie vervloekte, moest ik aan de bak in de dubbel met Michiel.
  Hoewel we met 9 - 2 achter kwamen en ik de schuldigde was van deze beroerde stand, bleef deze raspedagoog op me inpraten en me motiveren en zichzelf af en toe de schuld geven.... En het hielp: zijn positieve feedback zorgde ervoor dat ik me weer een beetje mens ging voelen en weer ging presteren.
  En na afloop gaven de mannen me het gevoel alsof ik tot de wereldtop behoorde.
  Tja als je in een team bluf, kunde en psychologisch inzicht kunt verenigen dan kan je alleen maar kampioen worden!

 9. Rianne op 16-01-2005 om 14:21 uur

  stephan hoe laat speelt team 8 dan 26 feb. dan?

 10. F.Visser junior uit IJsland op 16-01-2005 om 21:40 uur

  Vanuit het verre IJsland een 'van harte'Speciaal voor Michiel die mij als voetbalspeler heeft verbannen naar Ijsland. Huij heeft geen verstand van voetballen, maar wel van Badminton

 11. John op 17-01-2005 om 14:15 uur

  Even terug naar de basis jongens, wat ik mis in jullie succes verhalen is waar hebben jullie toch die geweldige vaardigheden geleerd.
  Ik zal het maar verklappen dan, bij de recreanten afdelingen !!!!!
  Teus, Frank en Erik hebbben jullie tenslotte het toch het single geleerd ?
  Als deze personen jullie niet hadden geholpen waren jullie nooit maar dan ook nooit zo ver gekomen !
  Verder jongens blijf ook gewoon op vrijdag komen en blijf de lessen volgen van Teus, Frank en Erik.
  Veel succes verder in de 2de klasse.

 12. Raymond op 30-01-2005 om 12:51 uur

  Volgens mij hebben ook Erik & Pierre hun steentje bijgedragen aan de kampioenszege van dit andere eerste.


Reageer op dit bericht (“Kampioenstitel voor het andere eerste! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)