Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere wint laatste wedstrijd tegen Slotermeer

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Maaike Mayer op 30-01-2005 om 20:17 uur

  Lieve Mariska, badmintonland zal het vanaf nu zonder jou moeten doen. Toch een beetje jammer hoor. Ik kan in ieder geval zeggen dat ik jaren lang geweldig met je hebt gespeeld en we erg veel lol beleefd hebben in dat toch wel hele foute gele shirt. Mariska, ik spreek je snel weer en volgens mij mag je hardstikke trots zijn op de badmintoncarriere die je hebt gehad. Veel liefs van Maaike!!!!

 2. Donja op 31-01-2005 om 13:12 uur

  Lieve Maris, op een gegeven moment kom je op een bepaalde leeftijd dat je eens na gaat denken wat je in de sport nog wil blijven doen. Na 20 jaar wordt het tijd om eens iets anders te gaan doen. Maar je kunt wel terugkijken op een glansrijke carriere binnen badmintonland. Ze zullen je zeker gaan missen. Enne dat gele t-shirt ga je zeker als nachthemd gebruiken, haha. Liefs Donja

 3. Mark Temmink op 24-06-2005 om 11:18 uur

  He Mariska,
  Vele vele jaren geleden maakten wij badmintonland onveilig. Leuke tijd gehad bij Almere, vooral in Engeland. Ik ben gestopt, maar jij nog lang doorgegaan en met veel succes. Ik wens je veel plezier verder...

  Groeten aan je familie.

  Je oude teamgenoot, Mark Temmink

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere wint laatste wedstrijd tegen Slotermeer ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)