Badminton Vereniging Almere

Clubkampioenschappen in één woord GRANDIOOS

Tot nu toe 17 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. daisy op 13-03-2005 om 20:53 uur

  ik vond Clubkampioenschappen ook heel leuk voor al dat ik 2x 1 ben gweoorden enn dat eider zo veel prijszen had maar volgende keer zal het ook wel leuk er worden na jah ik weer doeiiiii (K) daisy :P

 2. thijs op 13-03-2005 om 21:08 uur

  was weer super!
  echt heel leuk en gezwelly toernooi :D
  organisatie bedankt voor alles!
  t was weer leuk ;)

 3. Henk Smit op 14-03-2005 om 09:27 uur

  Bij deze wil ik iedereen bedanken die meegewerkt hebben aan de clubkampioenschappen. Mijn dank aan Stephan Melein voor de voorbereidingen van de kampioenschappen. Ik weet hoe moeilijk het is om een goed tijdschema te maken. Vooral de ruim! 400 partijen in één weekend proppen is een zware klus. Gelukkig had ik Lida Staats en Jos Wu naast mij zitten om de conflictpartijen op te lossen. Ook lieten de dames hun stem gelden dwz. dat zij de omroep goed hadden verzorgd. Verder dank ik de Jeugdcommissie, met name Ineke van Puffelen en Monique Berns. Zij waren bereid om ook de omroep te verzorgen, zij verwisselden constant de schema's en deden bijna alles wat ik vroeg. Ook dank aan de Wedstrijdcommissie (Connie Cashoek en Edwin Gijsen)en de Recreantencommissie (Ferdy Naafs en Eric Komen). Zonder de commissies hadden we geen deelnemers gehad. Veel dank aan Liesbeth, Rob en Ukkie Deriga. Rob en Liesbeth keken met argusogen naar de vrije banen en zorgden er voor dat de spelers snel aan hun wedstrijden begonnen. Leverde een behoorlijke tijdwinst op. Daardoor was Rinske dus vooral zaterdag een weeskindje geweest. Dank gaat ook uit naar de barmedewerkers. Zonder hun waren wij uitgedroogd en verhongerd geweest. Ook een dank aan de deelnemers en de ouders. Zonder deelnemers hadden we geen toernooi. Gelukkig waren de ouders bereid hun deelnemers naar de hal te brengen. Daarnaast konden de ouders ook genieten van de verrichtingen van hun kind(eren) en was er publiek. Ook dank aan Johan Jonker die zijn spaarzame tijd had omgezet in het fotograferen van wedstrijden en prijsuitreiking. De foto's staan in de gallerij. Na afloop van de wedstrijden moet hij zo snel mogelijk de mooiste foto's eruit halen, verkleinen en op het net zetten. Daarom lieten wij hem ook met rust. Verder dank aan allen die ik vergeten ben. Met ons allen hebben we voor een fantastisch weekend gezorgd. Vermoeiend maar voldaan.

 4. paula wijnands op 14-03-2005 om 11:53 uur

  Het was leuk om zo iets voor de 1e keer mee te maken en mijn zoontje Ruben Wijnands won ook nog de 1e prijd in groep 6 jeugd. Echter de uitslagen van groep 6 worden niet vermeld! Kan ik ook de gemaakte foto's van Ruben en zijn groep ergen zien, of kan dit gemailed worden. Als trotse moeder wil ik die foto's ook aan collega's etc laten zien.

 5. Rob Deriga op 14-03-2005 om 13:34 uur

  Prima toernooi geweest en bedankt voor het geduld. Iedereen alle hulde.

 6. niels op 14-03-2005 om 17:55 uur

  het was een gezellig toernooi alleen de volgende keer een andere opzet. als er geen andere opzet komt lopen de wedstrijden volgende keer geen 1.15 uur uit maar nog langer. vorig jaar liepen de wedstrijden ook al uit maar hoe lang dat was weet ik niet meer.

 7. Amy van Stenus op 14-03-2005 om 20:19 uur

  De wedstrijden waren heel leuk.Jammer dat het op zaterdag uitliep.Ik heb wel twee bekers gewonnen en daar ben ik al heel blij mee.Groetjes Amy van Stenus.

 8. Stephan op 15-03-2005 om 07:49 uur

  @Niels; het is makkelijk om te roepen dat er een andere opzet moet komen maar kom dan ook met een suggestie. Clubkampioenschappen kan je niet op tijd spelen. Als er dan veel 3-gamers zijn dan kan niemand er iets aan doen dat het uitloopt.

 9. Tanja Golhof op 15-03-2005 om 08:01 uur

  Complimenten voor de organisatoren en vele vrijwilligers, die dit toernooi hebben doen slagen. O.k. wel wat uitloop, maar zulke dingen kun je nu eenmaal nooit uitsluiten. Ik ben weer trots op mijn kroost, Mark en Duco en heb bewondering voor Ron, die ook zijn beste beentje probeerde voor te zetten. Na een houten kont van een weekend op de bank plaatsnemen heb ik mezelf weer lekker kunnen uitleven in mijn eigen partijen. Vooral de laatste mix-partij was erg leuk, mede dankzij het publiek, dat trouwens wel erg partijdig was hoor!!! Ook Jolanda en John, mijn maatjes in de dubbel en de mix bedankt. Jullie zijn kanjers.
  Volgend jaar zijn we weer van de partij en dan gaat Ron met de prijzen aan de haal!!!
  Nu op naar het volgende toernooi in Limburg. Linne here we come. Hoewel ik me afvraag of dit eigenlijk wel een badmintontoernooi moet heten!!

 10. Henk Smit op 15-03-2005 om 09:08 uur

  Vanaf woensdag proberen we de foto's van de prijsuitreiking op de site te zetten. Het is een behoorlijke klus om de foto's in de juiste formaat te brengen. We zijn er mee bezig.

 11. Henk Smit op 15-03-2005 om 12:00 uur

  Van de getoonde foto's kunnen afdrukken besteld worden op het formaat 13 x 18 cm. Hier voor is nodig het nummer onder de foto met er bij vermeld wedstrijdmoment of prijsuitreiking. Nadere info bij Henk.

 12. John op 15-03-2005 om 20:40 uur

  Hier dan even een korte reactie want als het goed is komt er een verslag op de site en de nieuwsbrief over de clubkampioenschappen namens de recreanten.
  Ik heb heerlijk gespeeld met Tanja en Teus en Tanja het lukte net niet naar het was een prachtige partij met veel publiek en dan is het niet heel erg als je verliest en er was voor ons een andere 1e prijs gelukkig.
  En Teus je speelde echt super.
  Ik sluit mij aan bij een ieder die al iets positiefs heeft gemeld over dit toernooi.
  Ik ben er weer bij volgende keer en bij deze Tanje en Teus gaan we er dan weer voor.
  Groeten John

 13. thijs op 16-03-2005 om 17:35 uur

  heyzz...., komen er ook nog uitslagen op internet?

 14. niels op 16-03-2005 om 23:17 uur

  @Stefan: probeer niet alle lage junioren klasse als eerste te doen omdat die jong zijn en het niet laat kunnen maken maar neem bijvoorbeeld vijf banen jeugd de eerste vijf bijvoorbeeld en de andere vijf voor de senioren. of 2 weekenden het ene weekend enkelen andere weekend dubbelen.

 15. Stephan op 17-03-2005 om 07:59 uur

  @Niels; daar is ook naar gekeken maar er waren vooraf reeds afspraken gemaakt met de jeugdcommissie dat de jeugdspelers niet te laat mogen spelen. Het gevolg is dan dat je de senioren naar achteren schuift om zo de jeugdpartijen op tijd weg te hebben

 16. Henk Smit op 17-03-2005 om 10:14 uur

  De uitslagen komen ook op de site. Het wachten is op een computerbeheerder. Waarom zeg ik niet, maar de uitslagen komen er aan.

 17. thijs op 17-03-2005 om 13:06 uur

  tnhx henk ! ;)

Reageer op dit bericht (“Clubkampioenschappen in één woord GRANDIOOS ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)