Badminton Vereniging Almere

Herman Klomp overleden

Vrijdag 11 maart om 16.00 uur werd ik gebeld met een even ongelooflijk als afschuwelijk bericht dat een van onze trouwe/fanatieke woensdag badmintonspelers in zijn woning dood is aangetroffen. De speler waar het om gaat is Herman Klomp en bij de woensdaggroep bekend als enthousiast badmintonner en warm mens.

Op het moment dat ik dit schrijf is mij verder nog niet veel bekend zodra ik meer weet probeer ik u hiervan op de hoogte te brengen.

Namens de woensdaggroep van de BVA,

Roy Calbo

Tot nu toe 20 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. John Veen op 12-03-2005 om 15:15 uur

  Even als velen ben ik diep bedroefd en geschokt door het bericht over Herman.
  Herman ken ik al velen jaren van de woensdag, waar ik vele leuke herrinneringen aan over heb gehouden. Winnen van Herman was moeilijk. Een fijne badmintonmaat blijft in mijn gedachte.

  john

 2. Ineke van Puffelen op 12-03-2005 om 15:36 uur

  Zeer geschokt heb ik het bericht van het overlijden van Herman vernomen.
  We speelde vaak op woensdagochtend samen. we zullen hem erg missen.
  Ik wens familie en kenissen veel sterkte toe met dit verdriet.

 3. Henk Staats op 12-03-2005 om 17:29 uur

  Namens het bestuur betuig ik de nabestaanden van Herman Klomp mijn oprechte deelneming bij het plotseling overlijden van Herman. Herman was een trouw bezoeker van de woensdagochtend badmintongroep en de woensdagspelers zullen Herman zeker missen.

 4. Lida Staats op 12-03-2005 om 17:59 uur

  Vol ongeloof heb ik vrijdagmiddag vernomen dat Herman Klomp was overleden. Ik heb Herman op woensdagochtend leren kennen als een aardige en bescheiden man. Als je tegen Herman speelde moest je vol aan de bak en moest je "werken". Want badmintonnen kon hij. Mijn diepste medeleven gaat uit naar de nabestaanden en in het bijzonder naar zijn dochter die, nadat haar moeder overleden was aan een ernstige ziekte, nu ook haar vader moet missen.

 5. Inge van Groenigen op 12-03-2005 om 18:11 uur

  Kippevel kreeg ik toen ik hoorde dat Herman was overleden.Dit bestaat niet denk je en tegelijkertijd moet je het geloven, nooit geen Herman meer op de woensdagochtend.Ik ken Herman als een rustige man en een enthousiaste badmintonner. Ik wens al die hem lief zijn heel veel sterkte toe met dit inmense verdriet. Dag Herman.

 6. Hieke Kapsenberg op 12-03-2005 om 20:00 uur

  Het bericht van Hermans dood is haast niet te bevatten. Onlangs nog verloren we een partijtje van hem. Ik zei nog " je bent gewoon veel te goed" waarop hij bescheiden zei "ach, je moet ook wat geluk hebben"....Dat was Herman. We zullen hem erg missen op de woensdagochtend. Ik wens zijn dochter in het bijzonder, en allen die hem dierbaar waren veel sterkte en kracht om dit verlies te verwerken.

 7. Jos en Rene Wu op 12-03-2005 om 21:05 uur

  Met ontsteltenis hebben we vernomen dat Herman dood is.Dit is niet te bevatten.
  Herman was een zeer gewaardeerde speler van de woensdagochtendgroep en altijd "in" voor een partijtje. Herman, we zullen je vreselijk missen!

 8. Ditteke Verhoef op 12-03-2005 om 21:43 uur

  Heel geschrokken hoorden we dat Herman overleden is. Het is bijna niet te begrijpen dat hij woensdagochtend nog speelde maar er nu nooit meer bij zal zijn. We wensen zijn familie en vooral zijn dochter veel kracht en sterkte toe bij het verwerken van dit grote verdriet

 9. Roelie Polet op 12-03-2005 om 21:51 uur

  Wat laat op de avond bracht Jos het verschrikkelijke nieuws over Herman. Het is niet te geloven dat we nooit meer zijn stille glimlach en bescheiden aanwezigheid mogen mee maken. Herman, we zullen je missen. Vooral zijn dochter wens ik(ook namens mijn gezin) heel veel sterkte toe. Zij heeft nog maar zo kort geleden afschei d moeten nemen van moeder.

 10. Martin Meijer op 14-03-2005 om 21:57 uur

  Vrijdagavond 11 maart 2005 21:00u, ben op mijn werk, mijn mobiel gaat af, hai met Roy, ik moet je wat ergs vertellen, Herman Klomp is overleden.

  Ik denk Roy maakt een grap maar zie op de site van flevolandtv het bericht. Nu 3 dagen later kan ik het nog niet helemaal bevatten, stond afgelopen woensdag nog zo'n 1,5 uur tegen hem te spelen. Ik wens zijn familie, maar vooral zijn dochter, veel kracht en sterkte toe bij dit grote verlies.

  Dag Herman, we zullen je missen.

 11. Tanja Golhof op 15-03-2005 om 07:44 uur

  Via Riet en Roy kreeg ik vrijdagmiddag dit afschuwelijke bericht van het plotselinge overlijden van Herman. Het eerste wat ik voelde was kippenvel. Wat zal ik Herman missen. Hij was zeer bescheiden, maar had o zoveel humor. Ik heb wat met je afgelachen tijdens onze battles. Zal je ook als een fijne en vrolijke kerel blijven herinneren. Ik wens je dochter en familie heel veel sterkte en kracht.

 12. Winnie Buitendijk op 15-03-2005 om 15:03 uur

  De schrik sloeg mij om het hart toen Roy mij belde met het afschuwelijke bericht over Herman. Wat een lol hebben we gehad op de woensdagen en wat ongelofelijk dat dat nu voorbij is. Ik wens zijn dochter en de vrienden en familie veel sterkte.
  Winnie.

 13. Nathalie Klomp op 15-03-2005 om 16:55 uur

  Namens de hele familie wil ik jullie bedanken voor de lovende woorden over mijn ome Herman.
  Hier zal ik net als mijn hele familie veel steun en kracht uit kunnen halen.

  Bedankt
  MVG,
  Nathalie Klomp.

 14. Jeanet Geurts op 16-03-2005 om 12:46 uur

  Vandaag, woensdagochtend 16 maart was de badminton groep weer bijeen om te trainen en te spelen.
  Maar zonder Herman, we hebben met ze allen naar Roy geluisterd die het vreselijke nieuws over Herman vertelde daar niet iedereen op hoogte was van zij overlijden.
  Herman je blijft in mijn gedachte als een vriendelijke rustige man met veel kennis van een goed badmintionspel.
  Ik wens zijn familie, maar vooral zijn dochter, veel kracht en sterkte toe bij dit grote verlies.
  Jeanet

 15. Riet Wartenbergh op 16-03-2005 om 14:25 uur

  Vorige week werd het langzaam maar zeker steeds duidelijker, het slechte nieuws gaat over Herman. Het is nu precies een week later, we stonden een week geleden nog lekker te badmintonnen. Herman, je was echt een fijn mens!
  Veel sterkte gewenst aan zijn familie, maar vooral aan zijn dochter.

 16. Kees Jongkind op 17-03-2005 om 12:47 uur

  Vreselijk wat er gebeurd is met Herman.
  Ik hoop voor zijn dochter dat zij veel steun kan krijgen in haar omgeving.
  Veel sterkte toegewenst aan de familie en vrienden.

  Kees

 17. kitty branderhorst op 17-03-2005 om 18:12 uur

  Vanacht werd ik wakker en ik moest denken aan woensdagochtend. Iedereen met dezelfde gevoelens van verbijstering;ongeloof en verdriet.
  Herman; je was altijd goedlachs;sportief en aardig.
  Heel veel sterkte toegewenst aan zijn dochter en familie.

  Kitty

 18. mariss-a op 17-08-2007 om 16:25 uur

  na 3 jaar miss ik me buurman nog me vader zijn bestevriend al 15 jaar lang, leren kennen toen ik en zijn dochter op baby zwemmen zaten
  die gruwelijk n8. we worden ons bed uitgebeld door me huilende vriendin een ergenis die we nooit meer uit ons hoofd kunnen halen, elk jaar miss ik nog die man met de grote glimlach op ze hoofd. die altijd de kleine meisje een rondje 8ter op ze moter nam. gewoon voor de lol.

  we miss je herman, we zullen altijd aan je denken :o:

 19. Stacey op 16-11-2007 om 17:00 uur

  Het is inmiddels al bijna 3 jaar geleden, maar ik denk nog iedere dag aan Herman. Hoe hij ons altijd een rondje achterop de motor nam en hoe aardig hij altijd voor iedereen was. Ik ben blij dat Shirley goed is opgevangen en dat het tegenwoordig weer goed met haar gaat. Af en toe zie ik haar nog wel eens op de manege.

  Herman, we zullen je altijd blijven missen en zullen je nooit vergeten!

  Liefs, Stacey

 20. Vanessa op 16-01-2009 om 17:14 uur

  Lieve oom herman,

  Nu na zo'n bijna 4 jaar geleden mis ik je nog steeds..
  Ik zal t nooit vergeten dat je me een tijd heb opgevangen, en dat je bij de geboorte van mijn dochter lakeisha was.. Elk jaar op de bewuste datum brand ik nog steeds een kaarsje en laat ik mijn :'(tranen de vrije loop..Ik zal je nooit vergeten!!!!!

  Much love and i will always miss ya..

  Vanessa en de kids

Reageer op dit bericht (“Herman Klomp overleden ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)