Badminton Vereniging Almere

Alle BVA cursisten Trainer Coach 1 diploma voor praktijk gedeelte geslaagd

Tot nu toe 12 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Cock op 19-04-2005 om 10:16 uur

  Alle kandidaten van harte gefeliciteerd. Zoveel gediplomeerde trainers in een keer erbij is denk ik wel uniek binnen een vereniging. Ik ben ervan overtuigd dat onze vereniging heel veel plezier aan jullie gaat beleven.

 2. hans oudijk op 19-04-2005 om 10:20 uur

  Fantastisch resultaat! BVA mag trots zijn op deze jonge enthousiaste lichting trainers.
  Zoals je weet start BVA in oktober de afdeling Sporten voor mensen met een beperking. Daar hebben we enthousiast en gedreven kader voor nodig. Mijn advies is dan ook: maak de keuze voor de module sporten met een handicap.

 3. John op 19-04-2005 om 10:40 uur

  Van harte gefeliciteerd allemaal en nu de praktijk toepassen veel succes.

 4. Eddy Odijk op 19-04-2005 om 14:27 uur

  Ook op deze plek wil ik nogmaals de spelers bedanken met wie ik samen het examen heb afgelegd. Speciale vermelding voor Evelien Wu die op het allerlaatste moment bereid was om in mijn groep in te vallen.
  Thomas, Mark, Boyd, Tom, Kimberly, Tiffany, Rinske en Evelien, nogmaals bedankt voor de inderdaad voorbeeldige inzet. Samen met jullie en de rest van de stagegroep gaan we zoals beloofd nog iets leuks doen. Beloofd is beloofd!

 5. robert op 19-04-2005 om 16:28 uur

  GEFELICITEERD allemaal ;) ben blij dat k maartje een btje kon helpen :D

 6. Donovan op 19-04-2005 om 18:03 uur

  Hey collega`s!!! Allen van harte gefeliciteerd!!! Graag zou ik mijn pupillen willen bedanken voor de seizoenen dat ik hen getraind heb. Ik heb erg genoten en gelachen met jullie.Ik zal het zeker gaan missen!!Ik hoop dat jullie je best blijven doen en zie jullie wel spelen in het eerste team.Mark,Arjan,Richard,Amber,MArieke,Mirjam,Danielle,Marlot,Titus,Axel,Leon,David en Bas...BEDANKT voor jullie inzet!!!!!En net als Eddy....wij gaan ook wat leuks doen...a promise made is a promise kept.

 7. Henk Staats op 19-04-2005 om 18:12 uur

  Alle cursisten van harte gefeliciteerd en die van BVA in het bijzonder! Jullie hebben binnenkort een zeer belangrijk diploma op zak en dat zal jullie nog van pas komen.

 8. RiinSke op 20-04-2005 om 14:35 uur

  nOgmaals iedereeen van harte gefeliciteerd !!!

 9. Maartje op 20-04-2005 om 20:56 uur

  Net zoals Eddy en Donovan wil ik via deze weg mijn spelers ook heel erg bedanken! Zonder jullie was het cker niet gelukt. Daarnaast vond ik het kadootje wat ik kreeg heel erg lief...was echt een verrassing voor mij. En zoals Eddy al aangaf gaan we cker samen nog een keer wat doen!

 10. René Jonker op 22-04-2005 om 22:41 uur

  Mijn spelers wil ik heel erg graag ook op deze plaats bedanken en de afspraak om samen te gaan eten hebben we al gemaakt. Van de vereniging verwachten wij kersvers gediplomeerden straks natuurlijk een outfit zoals de FBI dat heeft. Met grote letters "Trainer-Coach" op het trainingspak.

 11. Henk Staats op 23-04-2005 om 08:33 uur

  Beste Rene,

  Zijn de pakken ook goed als er KGB op staat?

  Henk

 12. René Jonker op 23-04-2005 om 11:41 uur

  Beste Henk,
  Ergens nog een partijtje op de kop getikt? Overigens zou het wel goed uitkomen: KGB zou kunnen staan voor Kersverse Gediplomeerde Begeleiders

  Groet
  René

Reageer op dit bericht (“Alle BVA cursisten Trainer Coach 1 diploma voor praktijk gedeelte geslaagd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)