Badminton Vereniging Almere

Conny Cashoek erelid van Badminton Vereniging Almere

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Mariska op 28-05-2005 om 15:44 uur

  Jammer dat je stopt Conny. Gelukkig zien we je straks weer helemaal fit iedereen van de baan meppen!

 2. Lida Staats op 29-05-2005 om 08:51 uur

  Conny, mijn gelukwensen met jouw benoeming tot erelid. Het is je van harte gegund en je hebt het ook ten volle verdiend. 15 jaar je belangeloos inzetten voor de vereniging mag ook wel gewaardeerd worden. Lang niet ieder bestuurslid houdt het zo lang vol. En mocht je je vervelen, de toernooicommissie heeft een vacature, we zoeken nog een enthousiast commissielid. Nogmaals van harte gelukgewenst.

 3. John op 29-05-2005 om 17:19 uur

  Van harte Conny het is je echt gegund dat erelidmaatschap.
  Klasse en ik zie snel weer.
  Groeten john

 4. conny cashoek op 31-05-2005 om 17:51 uur

  iedereen bedankt voor de leuke reacties. voor mij kwam deze geste geheel onverwachts en ik ben heel aangenaam verrast moet ik zeggen. ik heb al ie jaren met veel genoegen deelgenomen aan de wedstrijdcie en het bestuur maar ik denk dat het binnen de wedstrijdcie tijd wordt voor een nieuw gezicht en nieuw elan. Ik wil zeker activiteiten blijven ontplooien binnen de bva en vooral volgend jaar weer op de baan ik heb per slot van rekening nog een seizoen in te halen !!!!. (alle contractaanbiedingen zijn bespreekbaar.)

Reageer op dit bericht (“Conny Cashoek erelid van Badminton Vereniging Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)