Badminton Vereniging Almere

Houdt de NBB een referendum?

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Edje op 31-05-2005 om 12:45 uur

    De voorlopige uitslag van de poll (na 30 stemmen) laat aan duidelijkheid niets te wensen over dacht ik zo!

  2. Roy op 31-05-2005 om 17:55 uur

    Natuurlijk zijn de EK en OS resultaten zonder meer zéér goed, en dus voor het ned. badminton aansprekende resultaten. Of dit echter dankzij de kwaliteiten van onze opleiders binnen de NBB zijn, betwijfel ik ten zeerste. Streep de resultaten van onze "buiten speelsters" door en bezie dan wanneer de anderen zouden doorschuiven en reserves de ploeg completeerden of deze spelers tot dezelfde scores zouden komen. Van een juiste visie die tot resultaten heeft geleid is voor mij geen enkele sprake. Onlangs met de heren Nouwt en Bakker gesprek gevoerd en hierin aangegeven dat ik graag met een positieve inbreng een inhoudelijke discussie zou willen voeren met de T.D. De heer Bakker voerde aan dat mijn benadering van het spel allang achterhaald is en dat zo'n discussie van geen enkele waarde zou zijn. Een gemiste kans vind ik, omdat ik met spelers/sters van de BVA-jeugd de laatste jaren goede resultaten heb weten te behalen tijdens menig NJK. Daarom NBB, net als bij de Afrikaanse vlaktes eerst flink plat branden en daarna een natuurlijke frisse opbloei.

Reageer op dit bericht (“Houdt de NBB een referendum? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)