Badminton Vereniging Almere

Nieuwsbrief 16 is verschenen

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. John op 10-05-2005 om 10:31 uur

  Nu er er dagelijks zoveel info staat op de site, is / blijft het wel nodig om ook nog met de nieuwsbrief te komen.
  Veel dingen overlappen elkaar namelijk.
  Het is maar een idee.
  Groeten John

 2. Marian Haages op 10-05-2005 om 17:05 uur

  Beste Henk,
  Ook jouw secretaresse heb jij weten te 'besmetten met het BVAlmere-virus' en ben ik samen met mijn man Johan een vervent aanghanger (soms zelfs nog iets meer) van deze fantastische club geworden. Zo vervent zelfs dat ook wij de BVA-Nieuwsbrief in onze e-mailbox thuis laten deponeren en het thuis nog wel eens een race is wie van ons tweeën deze brief als eerste leest.
  Ik kan wel zeggen dat ik enige trots voelde toen ik afgelopen nieuwsbrief (16) las en waarin ik zelfs werd genoemd.
  Toch moet ik jou erop wijzen dat ik - net zoals die drie hoofden, die jij in jouw 'van de voorzitter' noemde - nog steeds stand heb weten te houden sinds de fusie van De Key in 1996. Uitgerekend komt dat neer op een kleine tien jaar en ik kan je vertellen dat dat als jouw directe secretaresse aanvoelt als ruim twintig jaar. De revue van deze periode laten passeren, ben ik net zo trots dat jij het met mij - maar bovenal andersom - hebt kunnen uithouden. Ach, hoe kan het ook anders: ik heb alleen maar last van je als ik mijn afspraken niet na kom. Voor de rest valt het reuze mee en heb ik in principe nooit last van je. Dat blijkt maar weer.
  Wat ook niet onopgemerkt mag blijven is dat je weleens hard kan overkomen maar je bent wel altijd eerlijk, oprecht en recht door zee. Mede dat zal een reden zijn waarom ik in al die jaren geen behoefte heb gehad om van werkgever te veranderen. Hierbij citeer ik Johan: "Je hebt nog nooit zo'n goeie baas gehad en jij kan ook geen betere krijgen!"

  groet,
  Johan en Marian Haages

 3. boyd op 12-05-2005 om 09:02 uur

  wat moet ik nou weer met zo'n stomme nieuwsbrief!!!!????

 4. Henk Smit op 12-05-2005 om 15:45 uur

  Aisha, het historisch hoekje komt er.
  Carla en ik zijn druk bezig om alle krantenartikelen te scannen. Zo kunnen we eigenlijk al beginnen met de oprichting van de vereniging.
  Wat we nodig hebben zijn foto's die (oud)leden tot op heden hebben gemaakt. Het liefst met een smeuiig verhaaltje erbij. Alles wordt per seizoen op een CD gezet. Ik ben met je eens dat de (oud)leden hun kasten moeten opruimen en ons de oude "troep" geven.

Reageer op dit bericht (“Nieuwsbrief 16 is verschenen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)