Badminton Vereniging Almere

Nieuwsbrief 17 is verschenen

Tot nu toe 10 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Cock op 30-05-2005 om 14:25 uur

  N.a.v. wat opmerkingen in de kolom "van de voorzitter"moet mij toch wat van het hart:
  1) begrotingsmethodiek - de begroting van de jeugdcommissie bestaat voor 87,5% uit twee posten waar de JC geen invloed op kan uitoefenen, nl zaalhuur en trainerssalarissen. De commissies worden vooraf niet gekend in wijzigingen in bijgaande posten, en kunnen hier dan ook niets over zeggen. Ik heb dit enige jaren geleden met de penningmeester besproken, en we waren het erover eens dat de JC slechts significate veranderingen van activiteiten zou melden (bv het houden van een kampfeest vorig jaar). Tot nu toe heeft de JC zich keurig aan deze afspraak gehouden.
  2) De zinsnede: Opmerkelijk in deze zaak is, dat Bettina voor een betekenisvol deel van de bestuursleden een 'onbekende' is vind ik wat negatief gesteld en zegt m.i. meer over de overige bestuursleden dan over Bettina, immers zij is bij praktisch alle Jeugdactiviteiten aanwezig, zodat, indien de overige bestuursleden de moeite nemen om een jeugdactiviteit te bezoeken, zij uitgebreid kennis kunnen maken met Bettina

 2. Stephan op 30-05-2005 om 19:38 uur

  @Cock; even een reactie op je tweede opmerking. Ik denk niet dat Henk het zo negatief bedoelde. Voor het bestuur is ze relatief een onbekende. Ik weet wie Bettina is en dat ze veel doet voor de Jcie (en dat is veel). Daarmee weet ik nog niet hoe de persoon Bettina is en in die zin is ze nog een onbekende. Overigens gelet op wat ze allemaal doet verwacht ik wel dat ze jouw stokje uitstekend zal overnemen.

 3. John op 31-05-2005 om 10:49 uur

  Zal ik ook maar even reageren dan, de recreantencommissie heeft keurig de begroting ingediend en de posten die onduidelijk waren met de penningmeester besproken ( zaalhuur en trainers kosten ) dus Henk schrijf niet zo maar iets over de commissies en wederom zet je het bestuur ( ex ) voor joker.
  Nogmaals Henk je openheid slaat te ver door, zorg dat zaken die zich binnen het bestuur afspelen binnenskamer blijven.
  En Stephan een tip ga de baas niet verdedigen dat kan hij best zelf.

 4. Lida op 31-05-2005 om 12:01 uur

  Een tip voor John. Als de zaken die zich binnen het bestuur afspelen binnenskamers moeten blijven, houdt ze zelf dan ook binnenkamers en bespreek het niet aan de bar en in de zaal of met de trainer(s. Daar maak je zelf schuldig aan.

 5. John op 31-05-2005 om 15:22 uur

  Dag Lida, leuk he zo'n site om te reageren en maar stukjes naar eigen inzicht te melden.
  Ik zal maar verder niet reageren anders loopt het denk ik nog verder uit de hand.
  groeten john

 6. Cock op 31-05-2005 om 15:45 uur

  Ik lees ook in de nieuwsbrief dat deze volgend jaar verdwijnt (in de colum van "K")?? is dit waar???

 7. Stephan op 31-05-2005 om 15:50 uur

  Blijkbaar....al valt er wel wat voor te zeggen

 8. Anonima op 31-05-2005 om 17:50 uur

  Wordt er niet door de voorzitter geschreven?:...."slechts een enkel bestuurslid gaat er zo mee om"..... Hierbij wijs ik even op het woord enkel. Je kunt je natuurlijk ook heel trots voelen als je van jezelf weet dat je het goed hebt gedaan (zoals ik uit de reacties opmaak) en in plaats dat je je voelt aangvallen kan je het als een compliment beschouwen dat je dan tot die 'enkel' behoort.
  Even verderop schrijft dezelde voorzitter "....voor een betekenisvol deel van de bestuursleden....". Ook hierbij geldt eigenlijk hetzelfde als bij het voorgaande. Een betekenisvol deel impliceert niet alle besuursleden.....
  Ik zie het toch meer als een verschil van 'begrijpend niet begrijpend kunnen lezen' of een kwestie van 'impulsief reageren'. Kom op volwassen mensen maak het af met: "Wie de schoen past, trekke deze aan"! Dat is voor jezelf ook een stuk rustiger.
  De voorzitter heeft het op de juiste wijze verwoord.
  Om verder geen 'olie op het vuur te gooien' en het windje niet aan te wakkeren blijf ik anoniem.

 9. John op 31-05-2005 om 20:01 uur

  Lekker anoniem ga zo door

 10. Aisha op 31-05-2005 om 21:58 uur

  @ cock en stephan,
  K is wat voorbarig met zijn opmerking over de voortzetting van de nieuwsbrief in het nieuwe seizoen.
  Over de voortzetting van de nieuwsbrief wordt momenteel enkel nagedacht, er is nog geen beslissing gevallen.

Reageer op dit bericht (“Nieuwsbrief 17 is verschenen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)