Badminton Vereniging Almere

Jos en Paul behalen een prachtige tweede plek in Papendal

Afgelopen donderdag 16 juni 2001 om 16.45 uur was het dan zo ver. In het congrescentrum van Papendal (nabij Arnhem) waren twaalf verenigingen uitgenodigd om het laatste onderdeel van de door Bureau Whise begeleide sponsorcursus, tot zich te nemen. De laatste workshop 'Presenteren' was een heel bijzondere, want de twaalf verenigingen mochten middels een competitie uitmaken wie het er het beste afbracht. En de jury. Wel de jury bestond uit vertegenwoordigers van bedrijven zoals Cap Gemini (consultants), Clifford Chance (juristen), Ernst & Young (accountants) en de ING-Nationale Nederlanden (bank- verzekeringssector). Niet de minsten dus. Paul Leenders en Jos Wu, beiden van de sponsorcommissie, verdedigden de kleuren van de Badminton Vereniging Almere en dat deden wij met verve.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Lida op 18-06-2005 om 14:45 uur

  Gefeliciteerd, kanjers. Ik vind het een fantastische prestatie om voor deze zware vakjury de tweede plaats in de wacht slepen. De BV Almere mag zich gelukkig prijzen met zo'n actieve en creatieve sponsorcommissie.

 2. Roland Branderhorst op 22-06-2005 om 11:09 uur

  Ik heb de turnvereniging gesproken en die hadden er een hard hoofd in of zij wel eerste zouden worden.Onze sponsorcommisie doet het zeer goed. Een tweede plaats is natuurlijk het beste.
  Waarom??
  ten eerste : Bij een eerste plaats kan alertheid soms omslaan in zelfgenoegzaamheid en de runner-up plaats geeft daar geen ruimte voor en
  ten tweede zal de drive om toch eerste te worden groter dan ooit zijn en dat is een felicitaie voor de BV Almere die daar de positieve resultaten van krijgt.
  Dus Paul en Jos en de BV Almere van harte gefeliciteerd.

 3. paul leenders op 22-06-2005 om 12:17 uur

  Bedankt voor jullie felicitaties [ mede namens Jos]. Ik weet zeker dat wij zeer alert zullen blijven en dit niet zullen laten omslaan in zelfgenoegzaamheid. Ons motto blijft: dream, scan and deliver!

Reageer op dit bericht (“Jos en Paul behalen een prachtige tweede plek in Papendal ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)