Badminton Vereniging Almere

Nieuwe clubkleding

De sponsorcommissie heeft onlangs overeenstemming bereikt met het bedrijf Intersport Bijvoet (Almere - Stad en Weesp) over sponsoring van ΒV Almere. Onze motivatie om te zoeken naar een kledingsponsor kwam voort uit de onmogelijkheid om zelf via de geijkte kanalen een kleur- en kwaliteitsgarantie te verkrijgen voor een langere periode en de ergernis in de vereniging over de verschillende soorten / merken / kleuren clubkleding die in omloop zijn.

Tot nu toe 33 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. robert op 18-06-2005 om 10:26 uur

  ik vind dat alle teams in dezelfde kleding moet spelen. niet alleen team 1 tot en met 6, dan krijg je tog weer verschil. en dat willen jullie juist niet meer, tog?

 2. Speler op 19-06-2005 om 14:41 uur

  nieuwe shirts en dan moet je ze nog zelf betalen ook dat kan natuurlijk niet we betalen al contributie en dan hebben we al een shirt van almere aan en nu moeten we andere kopen ik vind dat iedereen 2 of 3 shirts moet krijgen zonder bij te betalen want dit kan niet

 3. paul leenders op 19-06-2005 om 14:45 uur

  Speler (?), ik wil het graag uitleggen, maar dan wil ik wel weten tegen wie ik het heb. Op anonieme reacties ga ik verder niet reageren, behalve met de opmerking dat wij, zoals iedere vereniging, een ALV kennen waar deze zaken ook worden en zijn besproken

 4. René op 20-06-2005 om 07:36 uur

  Een nieuwe outfit staat natuurlijk veel beter dan al die vele soorten die je nu nog ziet, alleen daarom al ben ik grote voorstander om deze aan te schaffen. Maar waarom krijgt de een dan wel een shirtje en moet de ander er zelf een kopen? Wordt er nu niet een beetje teveel onderscheid gemaakt?
  Als voorbeeld: het A1 team , dit seizoen als kampioen van Nederland, wordt dus op deze manier 'bedankt' voor hun prestatie. En speel je volgend seizoen als senioren 1e klasse of lager tel je dan nog wel mee?

 5. Roland Branderhorst op 20-06-2005 om 12:36 uur

  Het is een zeer goede zaak dat er een nieuwe outfit komt. Dat komt de uitstraling van de vereniging zeer ten goede en een goede uitstraling trekt weer nieuwe sponsors aan. Mooi geel is niet lelijk. Hopelijk leest iedereen eerst het wasvoorschrift.

 6. Iemand van een andere club op 20-06-2005 om 17:53 uur

  Bij ons op de club is dat precies zo geregeld moet ik zeggen. Het is gewoon niet betalen om iedereen zo'n shirt te geven en dan wordt er, logischerwijs, gekozen voor de hogere teams..

 7. paul leenders op 21-06-2005 om 10:34 uur

  Rene e.a.,
  Intersport Bijvoet sponsort de shirts voor de jeugdleden; de 'gratis' shirts voor de seniorenteams worden betaald door ieder van de sponsors van deze teams; niet gesponsorde teams betalen dus zelf. De vereniging koopt dus voor niemand shirts, dat laat de begroting, vastgesteld in de ALV, niet toe.

 8. paul leenders op 22-06-2005 om 09:37 uur

  PRIJZEN: een aantal van jullie heen gevraagd wat de prijs is van het nieuwe shirt. Wel, die is nog niet precies bekend omdat we de prijs van het bedrukken van de logo's nog niet precies weten. Wel weten we dat de shirts goedkoper worden dan de huidige en de prijs uiteindelijk tussen de € 18 - 19,-zal liggen

 9. Bijvoet Klant op 25-06-2005 om 21:21 uur

  De shirts zijn inkoop veel goedkoper, het is naar mijn idee toepasselijker om de shirts tegen inkoop btw te verkopen, maar dan wel met `t logo van de sponsor BIJVOET. Dan kan iedereen het tegen een zeer gereduceerde prijs aanschaffen, want 3 shirts per persoon is toch al gauw 50 a 60 euro. Misschien is het wel een idee als de sponsoren de shirts allen laten bedrukken met bedrijfsnaam en allen een bijdrage leveren aan het maken van de shirts. Scheelt je als sponsor kosten maar inruil daarvoor toch naamsbekendheid. En iedereen zal eerder een shirt kopen van 12 euro dan een shirt van 18 euro. Toch???

 10. Yvonne op 26-06-2005 om 19:41 uur

  ik heb die shirts gezien in het boek van hummel en de mouwen van die shirts zijn veel te lang om mee te spelen.

 11. Oud almere speler op 26-06-2005 om 22:48 uur

  Hummel??? Is dat geen voetbalmerk ?? Waarom geen Yonex of Kason??

 12. robert op 27-06-2005 om 16:59 uur

  kvind de mouwen van het shirt ook veel te lang:S daar kan ik niet in spelen.

 13. robert op 27-06-2005 om 16:59 uur

  ff ter verduidlijking, kheb van saskia gehoord hoelang de mouwen zijn

 14. Kasper op 27-06-2005 om 22:12 uur

  Of we wachten eerst even of iedereen wel het juiste voor zich heeft, ze hebben er vast wel over nagedacht

 15. Leonie Hoeve op 29-06-2005 om 21:53 uur

  Vandaag het shirt besteld maar een maat S is nog veel te groot. Of is het bedoeld om per 2 in 1 shirt te gaan?

 16. paul leenders op 30-06-2005 om 10:00 uur

  KLEINE MAATJES: eenieder die maat S te groot vindt voor zichzelf of zijn/haar kind, kan dit per e-mail bij mij melden met opgave van de gewenste maat, bijv. 152 - 164 etc. De vereniging zorgt ervoor dat ook deze kinderen allemaal in een passend nieuw shirt komen te spelen.

 17. Roland Branderhorst op 30-06-2005 om 12:46 uur

  Te lange mouwen kan natuurlijk niet. Stel we verliezen door te lange mouwen.Je moet er niet aan denken .
  De oplossing is het intersport logo iets hoger aan te brengen op de mouw en dan de schaar erin ; even omzomen en we lopen er weer op en top bij. Simpel en eenvoudig.
  Volgende vraag?

 18. Cock op 30-06-2005 om 14:35 uur

  Beste Paul, waarom een E-mail naar jou. Waarom zo omslachtig? Ik stel voor om dit te melden bij Intersport, deze noteren dit en geven dit door aan jou.

 19. Henk Staats op 30-06-2005 om 15:29 uur

  Beste Paul, beste Roland,
  Ik ben blij dat het gezonde verstand zegeviert.

 20. Liesbeth Deriga op 04-07-2005 om 11:38 uur

  Afgelopen zaterdag bij Intersport geweest. Van de kindermaten- onder de 1.68- worden de mouwen korter gemaakt.
  Je mag een gegeven paard (dit geldt natuurlijk niet voor iedereen, want niet iedereen krijgt een shirt gratis) niet in de bek kijken, maar de shirts vind ik absoluut niet flanerend voor de badmintonsport. Het is heel jammer dat er niet voor een badmintonshirt is gekozen. Ik heb van Intersport begrepen dat dit wel tot de mogelijkheden behoorde. Buiten de lange mouwen (waar niet voor iedereen een oplossing voor is) is er bovendien een hoog gesloten kraag die als benauwend wordt ervaren. Ik weet dat iedereen zijn best doet en dat we blij mogen zijn met een sponsor, maar ik vind de keuze van de clubkleding ongelukkig.

 21. Leonie Hoeve op 05-07-2005 om 21:30 uur

  Bedankt voor de snelle reactie en tip om zelf even bij Intersport de passende maat door te geven, ga ik morgen doen. Tenslotte moet de shuttle door de lucht en niet het shirt.

 22. Pieter op 07-07-2005 om 19:16 uur

  Ik lees allemaal mensen over kosten van een prijs en over de clubkleding en dat de mouwen te lang zijn en dat sommige mensen het onzin vinden om er 1 te kopen en dat de gesponserde teams er 1 krijgen. Ik wil daarop wel zeggen dat het er beter uitziet allemaal in dezelfde kledingstijl maar wil er ook bij zeggen nu verplicht je mensen om een shirt te kopen en ik weet ook zoals iedereen weet mensen vinden het ook wel zonde van hun geld om een shirt te halen voor de club terwijl ze er nog genoeg thuis hebben liggen. Ik vind dat je hun niet kunt gaan verplichten tot koop van een nieuw clubshirt dat komt naar mijn mening allemaal vanzelf wel in de toekomst.

 23. Stephan op 07-07-2005 om 20:55 uur

  Vanuit de NBB is het verplicht om in dezelfde kleding te spelen. Hierbij is er geen verschil met andere teamsporten; ook dan moet iedereen in hetzelfde lopen. Iets wat logisch is.

 24. Jolanda op 18-07-2005 om 10:55 uur

  Even ter herinnering; maart jl. zijn clubkampioenschappen geweest. Voor de eerste-prijswinnaars was er een prachtige beker èn een mooie gele trui van BVA. Deze werden overhandigd op het erepodium. De trui echter moest weer worden ingeleverd omdat deze nog niet op voorraad waren. Ze moesten besteld worden en we zouden ze zo spoedig mogelijk alsnog krijgen. Tot op heden heb ik mijn trui(en) nog steeds niet ontvangen, maar wat ik nog het ergste vind, is dat ik ook maar helemaal niets meer hoor over wáárom ik ze niet krijg!!
  Nou zit ik met deze zomerse temperaturen niet meer echt te wachten op een dikke trui, maar de hele gang van zaken vind ik niet zo netjes voor een vereniging die verder alles zo keurig voor elkaar heeft! Was het misschien ook een kwestie van wachten op deze nieuwe sponsor? Ik hoop op een snelle reactie........!

 25. Ferdy op 20-07-2005 om 12:30 uur

  Jolanda, je slaat de spijker op zijn kop. Bij deze de mededeling aan alle prijswinnaars. Uiteraard maakt belofte schuld. Ieder winnaar krijgt uiteraard zijn prijs en die zal in de lijn van de nieuwe kleding liggen. Van uitstel komt zeker geen afstel!

 26. Jolanda op 22-07-2005 om 09:11 uur

  Ferdy,
  Dank je wel voor je snelle reactie.
  Ik wacht rustig nog even af! In ieder geval een fijne vakantie toegewenst!

 27. Jolanda op 22-07-2005 om 09:21 uur

  Na een enigszins kritische noot, dan nu toch wel even mijn complimenten!!
  Na mijn mailtje ontving ik maar liefst drie reacties. Niet alleen van Ferdy via deze website, maar ook nog op mijn privé mailadres van Eric en Stephan. Zie je nou wel, ik wist wel dat BVA een fantastische badmintonvereniging is!!!
  Bedankt jongens!

 28. Hans Hornstra op 26-07-2005 om 09:44 uur

  Nieuwe kleding??
  Ik denk dat het BVA-logo eerder aan vervanging toe was.

 29. Aisha op 26-07-2005 om 14:16 uur

  Beste Hans,
  U heeft er duidelijk geen kaas van gegeten. Het logo van BVA voldoet prima. U zou op z'n mist even uit kunne leggen wat er dan zoal aan schort, in plaats van enkel zo ongenuanceerd uw ideen te verkondigen.

 30. jeroen op 11-02-2010 om 15:41 uur

  eej
  ik vind dat jullie GEEN nieuwe kleren verdienen.
  Geef het geld gewoon aan mensen die een normale sport beoefenen. Jullie zijn wss allemaal LELIJK omdat jullie BADMINTON spelen. hahaha

 31. Henk Staats op 11-02-2010 om 15:47 uur

  Een idioot, loopt maar vijf jaar achter.

 32. Krijn op 11-02-2010 om 15:59 uur

  Idioten lopen altijd achter ;)

 33. Jos K. op 11-02-2010 om 19:55 uur

  JEEEEEEEEEJ nieuwe kleding!!!!! :D Oh, te laat, jammer :+

Reageer op dit bericht (“Nieuwe clubkleding ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)