Badminton Vereniging Almere

Remco en Dorien aan leiding in Senior Trophy

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. henk op 03-06-2005 om 16:51 uur

  nooit gedacht, dat ik het beter kon dan Tom.
  Dit gezegd hebbende, weet ik zeker, dat hij hoopt op een kans, om me de baan af te meppen.

 2. paul op 03-06-2005 om 22:02 uur

  Cock, was jij wel goed uitgeslapen in het weekend na de vermoeiende nacht ij het opmaken van de stand? In het 'verre' verleden is volgens mij de 1e teamwedstrijd geeindigd in een gelijk spel [4-4]. Worden er dan geen punten verstrekt ?
  Ik wil Remco perse inhalen !

 3. Jos Wu op 04-06-2005 om 17:51 uur

  Dag Cock,
  Prima stukje werk..............
  groet
  Jos

 4. Cock op 06-06-2005 om 09:00 uur

  Beste Paul, ik was enorm uitgeslapen. Alle details mbt de stand zal ik meenemen naar de volgende Trophy ronde (as zondag). Ik begrijp dat je Remko wilt inhalen, maar beste Paul, klasse verloochent zich niet en Remko is dus gewoon beter. Wellicht kan je zondag tegen mij spelen, kan je nog wat meer punten halen.

 5. John op 06-06-2005 om 22:49 uur

  Jongens begrijp het dan, deze stand kan alleen maar zo zijn omdat .......
  niet mee speelt.

Reageer op dit bericht (“Remco en Dorien aan leiding in Senior Trophy ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)