Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere is er klaar voor!

Dekker Almere is klaar voor de competitie die op 3 september 2005 start met een uitwedstrijd tegen het onberekenbare Haagse DKC. Trainer-coach Roy Calbo is al weer enige weken in training met zijn spelers en wil in de eerste wedstrijd goed voor de dag komen. Het wordt het derde seizoen van de Almeerders in de Big Boss Liga. In het eerste seizoen wisten de Almeerders zich ternauwernood te handhaven, maar vorig seizoen werden zij keurig vijfde in de rangschikking. Dat is de plaats waar trainer-coach Roy Calbo ook het komend seizoen minimaal voor gaat, maar eigenlijk wil hij in het zogenoemde linker rijtje eindigen, dus bij de eerste vier.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere is er klaar voor! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)