Badminton Vereniging Almere

Onduidelijkheid vakantiesluiting

Beste badmintonners, tijdens de vakantie is het niet helemaal duidelijk geweest wie wanneer mag beginnen met trainen. De afspraak was dat de senioren in de week van 5 september weer gaan beginnen en de jeugd in de week van 12 september. Dat blijft ook zo.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. thijs op 31-08-2005 om 10:17 uur

    :D ff rust is wel oke maar ik had nu cker wel weer zin om te gaan badmintonnuh... :D

  2. Sonja op 31-08-2005 om 22:34 uur

    Goed dat jullie op de site zetten wanneer de training van de jeugd weer begint. Was ons geheel onbekend en ben er vanuit gegaan dat de jeugd gelijk met de senioren zou beginnen. De laatste training was trouwens ook niet bekend. Mijn dochter ging op dinsdagavond trainen en hoorde toen van de trainer (die ook zeer verbaasd was) dat deze week de laatste trainingsweek was. Erg slechte communicatie dus. Trouwens de vakantiesluiting van de jeugd duurt dit seizoen wel erg lang. Volgens mij hebben ze zeker 11 weken geen training gehad. Voorheen was dit maximaal 8 weken!

Reageer op dit bericht (“Onduidelijkheid vakantiesluiting ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)