Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere wint met 6-2 van Van Zijderveld

De eerste thuiswedstrijd van Dekker Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep was uitverkocht en de vele toeschouwers hebben genoten van een leuke wedstrijd. Voor eigen publiek won Dekker Almere, op zaterdagavond 1 oktober 2005, met 6-2 van Van Zijderveld en het was een verdiende overwinning. Dekker Almere nam brutaalweg een voorsprong met 5-0 en pas toen slaagde Van Zijderveld er in iets terug te doen.

Tot nu toe 7 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 02-10-2005 om 11:27 uur

  Ik complimenteer de trainer-coach Roy Calbo en de manager Cock van Puffelen voor het feit dat we winnen, maar vooral voor de teambuilding!

 2. Henk Staats op 02-10-2005 om 16:53 uur

  Voordat ik het vergeet. Ik wil alle vrijwilligers die gister, soms vele uren, in touw zijn geweest voor het opbouwen en afbouwen van de 'arena', het verzorgen van de Open Dag voor het aangepast badminton, de sponsorcommissie en Ria Verheul voor de ontvangst van de sponsors, de jonge dames die hebben geholpen bij het bedienen van de sponsors, de vertegenwoordigers van de kantinecommissie en de barvrijwilligers, zeer hartelijk dank zeggen voor hun inspanningen.

 3. Edje op 03-10-2005 om 12:45 uur

  Een eerste plaats op de ranglijst, lang niet gek voor een "recreantenvereniging" ;-)

 4. Henk Staats op 03-10-2005 om 16:11 uur

  Het is maar tijdelijk, maar we genieten er wel even van. We zijn niet voor niets recreanten.

 5. Roland Branderhorst op 03-10-2005 om 17:24 uur

  Het AZ gevoel!! Kent u dat?
  Als alles goed is georganiseerd en je kan onbevangen badmintonnen en je staat bovenaan dan bekruipt je het AZ gevoel.Die staan nu toevallig ook bovnaan.Met een enthousiaste aanhang is veel mogelijk; dat blijkt. Laten wij als supporters onze toppers blijven aanmoedigen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Kijk maar naar AZ vorig jaar.
  Badmintonwedstrijden waar wij als publiek van genieten met een organisatie die van A tot Z klopt zijn een pure promotie voor de badmintonsport. Hoe lang we bovenaan staan maakt niet uit. De achtervolgers moeten eerst maar zien te winnen. De druk ligt bij onze tegenstanders.Houden zo!!!

 6. Frank op 18-11-2005 om 12:42 uur

  Ik las ergens dat Dennis Lens en Sanna van Onselder het team en zelfs de vereniging hebben verlaten na deze wedstrijd. Wat is daar voorgevallen dan? Ben erg nieuwsgierig.

 7. Tim op 18-11-2005 om 13:23 uur

  Wat er precies is gebeurd weet ik ook niet, maar Dennis en Sanna hadden een meningsverschil met de rest van het team. Ze wilden volgens mij graag doordraaien en niet altijd singelen, maar de rest van het team wilde dat niet, omdat ze niet kwamen trainen.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere wint met 6-2 van Van Zijderveld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)