Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere wint thuis met 8-0 van Elo

Van Zoelen heeft zaterdagavond 8 oktober 2005 thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep een 8-0 overwinning geboekt op Elo uit Hengelo. Het Almeerse team was versterkt met Youri Lapré, Viona Utama en Maartje Verheul dus zonder ook maar iemand te kort te doen, een overwinning lag in de lijn der verwachting. Daar komt bij dat de vastspelers van Van Zoelen Almere, Randy Brom, Raymond Bonsee en Monique Slaman, een uitstekende singlepartij speelden.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. vreemd op 13-10-2005 om 13:14 uur

  waarom doen jullie deze dingen? Maartje Verheul, Viona Utama en Youri Lapre opstellen? Is toch niet leuk voor hun zelf, de echte spelers van team 3 en de tegenstanders?

 2. Peter op 13-10-2005 om 15:11 uur

  Lees het verslag zou ik zo zeggen, daar staat de reden toch :-) En uiteraard is een zege altijd fijner dan een verlies, dus waarom zou je ze niet opstellen :-S

 3. ook vreemd op 14-10-2005 om 14:43 uur

  het zou een mooi moment zijn om de begrippen "sportiviteit" en "fair play" eens nader onder de loupe te nemen. Helaas ben ik niet zo'n groot schrijver, maar denk dat ieder voor zich kan bedenken wat de waarde er van is als je toppers een paar teams lager laat spelen om - voor opgezet - een dergelijk resultaat te halen

 4. Stephan op 14-10-2005 om 14:52 uur

  Merkwaardig dat iemand die zich vreemd noemt begrippen als sportiviteit en fair play in de mond neemt. Volgens de forumregels zijn namen als vreemd niet toegestaan. Wat BVA doet is wel volgens de regels en heb je helemaal aan de NBB te danken.

 5. ricky op 14-10-2005 om 15:55 uur

  aan vreemd: ze hebben wel gelijk dat hebben ze aan de NBB te danken zelf snap ik ook dat je het niet eerlijk vind dat mensen uit het hoogste team invallen in het 2e of 3e team maar zo blijven ze wel wedstrijd ritme houden het nadeel ervan is alleen dat ze die wedstrijden van 2 divisies lager nooit zouden verliezen en eigenlijk gewoon kampioen horen te worden dus aan de ene kant is het geen fairplay maar je moet het ook bekijken aan de kant van de spelers en vreemd geef gewoon je naam want als je iets te melden hebt zeg dan ook gewoon wie je bent

  groetjes.

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere wint thuis met 8-0 van Elo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)