Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere wint met 6-2 van Conquesto 2

Van Zoelen Almere heeft zaterdagavond 29 oktober 2005 in Sportcomplex De Toekomstgroep met 6-2 gewonnen van het Zoetermeerse Conquesto. Het team van Van Zoelen Almere was versterkt met Maartje Verheul en Erik Staats.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Rob Deriga op 31-10-2005 om 08:58 uur

    Ook van harte gefeliciteerd. Was een leuke wedstrijd. Randy, je was ontevreden, maar je hebt je goed geweerd. Monique, goede mix gespeeld; je was sterk aan het net. Uiteraard hebben de anderen ook goed gespeeld.

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere wint met 6-2 van Conquesto 2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)