Badminton Vereniging Almere

Shirts voor team 7 t/m 16

Namens het bestuur van de BVA kan ik jullie vertellen dat besloten is de competitiespelers uit de teams 7 tot en met 16 eveneens gratis één shirt te verstrekken. Al eerder is hiertoe besloten voor de gesponsorde teams Dekker Almere, Databalk, van Zoelen en Kennedy Van der Laan alsmede voor de teams 4 en 5.

De shirts kunnen worden gepast en besteld bij onze sponsor Intersport Bijvoet in Almere Stad tussen woensdag 16 en woensdag 30 november 2005.

Spelers uit deze teams die op eigen initiatief al een shirt hebben gepast en besteld hoeven dit natuurlijk niet opnieuw te doen. De door hen al eerder bestelde shirts worden zeer binnenkort geleverd, waarbij een eventueel betaalde aanbetaling wordt teruggegeven door Intersport Bijvoet.

Reageer op dit bericht (“Shirts voor team 7 t/m 16 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)