Badminton Vereniging Almere

Website vernieuwd

Zoals we van de zomer reeds hebben aangekondigd, is nu dan eindelijk de website grotendeels vernieuwd. Ook is nu het moment aangebroken dat Krijn het dagelijks onderhoud van de site overneemt van Aisha.

Wijzigingen

Qua layout is er niet veel veranderd, want daar waren we nog best tevreden over. Onderhuids zijn er echter een hoop dingen aangepast en verbeterd. Krijn heeft de hele website onder gebracht in een content management systeem en compleet herschreven. Hierdoor wordt het bijhouden van de website een stuk gemakkelijker, en zijn we ook beter voorbereid op uitbreidingen in de toekomst. De oude site was wat dat betreft behoorlijk uit zijn jasje gegroeid.

Nieuw

Daarnaast zijn er al enkele dingen toegevoegd. Zo is de site inmiddels voorzien van sponsorbanners. Wanneer je op de banner klikt wordt de site van de sponsor geopend.

Tevens is in de blauwe menu balk het kopje Afdelingen (en op 26-08-2006 weer verwijderd) toegevoegd. Hieronder staat info voor elke afdeling van de BVA: jeugd, wedstrijdspelers, recreanten en aangepast badminton. De pagina’s van elke afdeling kunnen door de commissies zelf worden aangemaakt en gewijzigd. Ondertussen heeft de jeugdcommissie al een korte presentatie van het systeem gehad. Meer informatie hierover volgt nog.

Het nieuws is vanaf nu ook terug te vinden in de rubrieken. Zo worden alle wedstrijdverslagen ondergebracht in de rubriek ‘wedstrijdverslagen’. Nieuw hierbij is de rubriek ‘Van de voorzitter…’. Hier kunt u regelmatig een nieuwe column van Henk Staats aantreffen.

Nieuw op de voorpagina is ‘Snel naar’. Hier vindt u links naar pagina’s die op dat moment actueel zijn.

Vanaf nu zullen ook de speelschema’s en uitslagen van de competitieteams weer online staan. Getracht wordt de uitslagen wekelijks te updaten. Zolang de NBB echter nog geen goede mogelijkheden biedt wat betreft de uitslagen en standen, blijft het handwerk en kan het gebeuren dat de uitslagen niet helemaal actueel zijn.

Niet alle pagina’s zijn gevuld met inhoud. De lege pagina’s zullen zo spoedig mogelijk gevuld worden. Ook het LedenNet is tijdelijk offline. Op korte termijn zal dit worden aangepast, en zullen er nieuwe functionaliteiten aan het Ledennet worden toegevoegd.

Website commissie

Sinds deze zomer is de websitecommissie, die voorheen alleen bestond uit Aisha Krak, uitgebreid met Krijn Hoetmer en Mariska Post. Mariska vertegenwoordigt de commissie in het bestuur.

Krijn zal vanaf heden het dagelijks onderhoud van de site overnemen van Aisha. Ook houdt Krijn zich bezig met uitvoering van de verdere ontwikkeling van de website. Aisha heeft vanaf nu alleen nog een adviserende rol, en houdt zich alleen nog bezig met het plannen van de ontwikkeling van de site. Verder ondersteunt Aisha Krijn daar waar nodig.

Het aanspreekpunt is vanaf nu dus Krijn Hoetmer. U kunt hem bereiken via de e-mail; webmaster@bvalmere.nl. E-mail die naar dit adres wordt verzonden, komt vanaf nu bij Krijn aan.

Wij hopen dat u volop gebruik blijft maken van onze website, want daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.

Wanneer u vragen of suggesties heeft, kunt u zich wenden tot Krijn of Aisha.

Voor een compleet overzicht van de wijzigingen kunt u terecht bij de colofon. Hier worden toekomstige veranderingen ook bijgehouden.

Tot nu toe 13 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Mathias Bynens op 30-11-2005 om 15:10 uur

  Buitengewoon fantastisch, om niet te zeggen: verbluffenderwijs geslaagd! Bij deze test ik officieel het reactieformulier, weten we meteen of/hoe dat werkt :P

 2. mark op 30-11-2005 om 15:22 uur

  woow, t is wel wenne
  maar wel duidelijker ! :)

 3. Henk Staats op 30-11-2005 om 16:03 uur

  Ik was al een trotse voorzitter. We hebben immers heel veel gerealiseerd in de 17 jaar van ons bestaan. En dan nu deze prima de luxe site van onze vereniging. En ik vond de vorige al zo mooi. Aisha zeer hartelijk dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt en nog zult doen en Krijn idem dito met een sterretje!

 4. Cock op 30-11-2005 om 16:09 uur

  Heel mooi, ook heel leuk dat er steeds een andere foto van team 1 verschijnt als je opnieuw inlogd. Aisha bedankt voor de support van de afgelopen jaren en ik weet zeker dat in Krijn een uitstekende opvolger is gevonden.

 5. paul leenders op 30-11-2005 om 18:00 uur

  geweldig werk, zeer mooi en handig. Ik ben al door een sponsor gebeld die uitermate verrast was. Hulde !

 6. Ronald Blok op 30-11-2005 om 19:27 uur

  Aisha en Krijn, hij ziet er fantastisch uit. Duidelijk qua indeling en duidelijke menu's waardoor items gemakkelijk te vinden zijn.
  Nu moeten we met z'n allen de site gaan vullen. Nog te veel koppelingen verwijzen naar een lege pagina. De diverse commisies kunnen aan de slag.

 7. Lida op 30-11-2005 om 20:02 uur

  De makers van deze prachtig vernieuwde website wil ik van harte feliciteren. Het ziet er ontzettend "gelikt" uit. Ik ben het met Cock eens dat het heel leuk is om iedere keer dat je inlogt er een andere foto verschijnt. Aisha van harte bedankt voor al je inspanningen de laatste jaren en Krijn van harte succes de komende jaren.

 8. Henk Mostert op 30-11-2005 om 23:39 uur

  Helemaal geweldig. Anders val ik in herhalingen en dat wordt eentonig.

 9. Jos Wu op 02-12-2005 om 09:45 uur

  In een woord: FANTASTISCH!
  Complimenten. Het moeten zeer veel uurtjes gekost hebben...........

 10. Hans op 04-12-2005 om 12:45 uur

  Aisha,

  Het ziet er nog beter uit!

 11. Krijn op 31-07-2011 om 17:22 uur

  Testin', testin'!

 12. Krijn op 24-12-2015 om 10:10 uur

  Whoah, 10 jaar geleden alweer!

  Voor als iemand dus wil weten wat “Robuust” inhoudt... ;)

 13. Krijn op 06-12-2016 om 12:20 uur

  SSL, woehoe!

Reageer op dit bericht (“Website vernieuwd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)