Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere en Duinwijck delen de punten

Dekker Almere en het Haarlemse Duinwijck hebben zondagmiddag 18 december 2005 in Sportcomplex De Toekomstgroep de punten gedeeld. In een wedstrijd, die er in feite niet meer toe deed, ging veel partijen min of meer gelijk op en de 4-4 mag als een terechte uitslag worden gezien.

Installatiebedrijf Dekker

Youri Lapré en Jeroen van Moorst speelden het mannendubbel tegen Koen Ridder en Jordi Halapiri. In een leuke partij met mooie rallies waren de Haarlemmers net iets sterker. Het werd 13-15 en 12-15 voor Duinwijck. Maartje Verheul en Claudia Saleming waren in drie games net iets sterker dan Karina de Wit en Betty Krab. Het werd 15-7, 4-15 en 15-13 voor de Almeerders.

Bij de damesenkels konden de Almeerders geen potten breken. Yvonne Sie verloor van Ilse Vooren met 1-11 en 8-11, waarbij met name de laatste game wonderlijk verliep. Bij een 0-10 achterstand kreeg Yvonne Sie de geest en scoorde zij punt na punt en het werd zelfs 8-10. Toch won Vooren uiteindelijk. Ilse Vaessen kon het in haar single niet bolwerken tegen de internationaal zeer ervaren Karina de Wit. Het werd 1-11 en 0-11 voor De Wit.

De mannensingles gaven een ander beeld te zien. Tim Vaessen won goed spelend met 15-8 en 15-5 van Ruud Bosch. Robert Kwee moest zijn meerdere erkennen in Koen Ridder. Ridder won met tweemaal 10-15. Was het vroeger zo dat in de omgeving van Haarlem het meest ‘algemeen beschaafd Nederlands’ werd gesproken, het lijkt er nu op dat de Haarlemse singelaars dit achter zich hebben gelaten.

Dekker Almere keek voordat de mixen begonnen tegen een 2-4 achterstand aan. Erik Staats en Maartje Verheul wonnen hun mix nipt met 7-15, 15-8 en 15-13 van Ruud Bosch en Betty Krab. Youri Lapré en Claudia Saleming wonnen in drie games, zij het minder nipt, met 15-7, 16-17 en 15-6 van Jordi Halapiri en Eva Krab.

De eerste helft van de Big Boss Liga competitie zit er op. De eerste vier clubs, Amersfoort, Van Zundert Velo, Smashing en Duinwijck spelen om het kampioenschap van Nederland. Dekker Almere, vijfde in de rangschikking, DKC, Slotermeer en Van Zijderveld gaan bepalen wie er in de Big Boss Liga mogen blijven. De competitie begint opnieuw met nul punten voor alle teams. De grote voorsprong die Dekker Almere heeft op de andere drie teams, doet er niet meer toe. In de komende zes wedstrijden moet Dekker Almere er weer volop tegenaan.

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 20-12-2005 om 18:00 uur

  Wanneer worden de foto's geplaatst van deze wedstrijd?

 2. Krijn op 21-12-2005 om 10:09 uur

  Wanneer ik ze krijg.

 3. superfan Lapré op 21-12-2005 om 13:19 uur

  Wanneer krijgt u ze dan....(grapje)??

  Zo kan ie wel weer zeker?

 4. Henk Staats op 07-01-2006 om 10:52 uur

  Deze wedstrijd is bijna een maand terug gespeeld en ik heb nog geen foto gezien!

 5. Aisha op 07-01-2006 om 14:51 uur

  Henk, misschien kan je je beter direct wenden tot de fotograaf, ik weet namelijk niet of hij deze website bezoekt.

 6. Henk Staats op 07-01-2006 om 16:40 uur

  Ik ga er achter aan Aisha.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere en Duinwijck delen de punten ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)