Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere genomineerd als sportploeg Almere

Maandagavond 19 december 2005 vinden in de Metropool de jaarlijkse sportverkiezingen plaats. Team 1, Dekker Almere, is genomineerd als sportploeg van Almere voor het jaar 2005.

Sportzaken van de gemeente Almere slaagt er ieder jaar weer in om er een leuke avond van te maken voor de Almeerse sporters en de vrijwilligers die soms dagelijks in touw zijn voor de verenigingen. BV Almere is er de afgelopen twaalf jaar in geslaagd om vele titels in de wacht te slepen, met name bij de talentvolle jeugd. Zo zijn sporttalenten van de gemeente Almere onder meer geweest Erik Staats, Gita Djajawasito en Maartje Verheul. In 2000 was ALmere ook al eens sportploeg van het jaar. Alle aanleiding om een dergelijke avond bij te wonen. De toegang is gratis, maar de kaarten moeten wel van te voren worden aangevraagd.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere genomineerd als sportploeg Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)