Badminton Vereniging Almere

Dubbelweekend Dekker Almere

Dekker Almere speelt op zaterdagavond 17 december 2005 om 19.00 uur een uitwedstrijd tegen BC Amersfoort in Amersfoort. Op zondagmiddag om 14.00 uur speelt Dekker Almere vervolgens thuis tegen BC Duinwijck uit Haarlem.

Installatiebedrijf Dekker

Dekker Almere heeft nog een kleine kans om op de vierde plaats te komen en daarmede in de zogenoemde kampioenspoule te spelen om het Nederlands Kampioenschap. Dekker Almere moet daartoe een goed resultaat boeken tegen BC Amersfoort op zaterdagavond en zondagmiddag in eigen huis winnen van Duinwijck. Realistischer is het om uit te gaan van het feit dat Dekker Almere, net als vorig jaar, zal eindigen op de vijfde plaats, zij het dat de achterstand op de nummer vier aanzienlijk kleiner is dan het vorig seizoen. Komt U allen op zondagmiddag 18 december 2005 om 14.00 uur naar Sportcomplex De Toekomstgroep in Almere en moedig onze spelers van Dekker Almere aan. De toegang is gratis!

Reageer op dit bericht (“Dubbelweekend Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)