Badminton Vereniging Almere

Op zoek naar shirtjes van oud sponsors van team 1

De afgelopen jaren heeft de Badminton Vereniging Almere een aantal sponsors gehad van team 1. De sponsorcommissie heeft besloten om een shirtje van deze sponsors te verzamelen en ingelijst in de kantine te hangen. Vanzelfsprekend is dit overlegd met de kantinecommissie van de Beheerstichting.

Zo was de eerste sponsor ooit van team 1 Hodal Dienstverlening en de huidige sponsor is Dekker Installatiebedrijf. Volgens de clubhistorici van de club hebben we de volgende sponsors gehad van team 1.

Wil een ieder die nog een shirtje heeft van deze sponsors contact op nemen met Henk Staats. Dan kunnen de shirtjes in de eregalerij worden opgehangen. Bij voorbaat dank.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Cock op 05-12-2005 om 10:02 uur

    Ik heb wel een aantal shirts een paar jaren geleden verzameld met hetzelfde doel, echter toen was inlijsten e.d. te duur. Goed te horen dat de financiele situatie van de club zodanig beter is dat deze activiteit nu wel mogelijk is. Indien iemand van de sponsorcommissie mij in de sporthal tegenkomt, kom even naar mij toe, dan zal ik de shirts overhandigen. De shirts van Panfish heb ik niet, die heeft Roland Branderhorst zelf ooit meegenomen. Hij moet deze dus hebben.

Reageer op dit bericht (“Op zoek naar shirtjes van oud sponsors van team 1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)