Badminton Vereniging Almere

Team 4 treft BC Vrij Uit

Zaterdagavond 10 december 2005 speelt team 4 tegen BC Vrij Uit in Sportcomplex De Toekomstgroep. Almere 4 gaat ongeslagen aan kop in de vierde divisie afdeling 3 en de BC Vrij Uit is de rode lantaarndrager.

Op papier zou het een eenvoudige overwinning voor Almere 4 moeten worden, maar de praktijk is wel eens anders. Ondanks de lage klassering van Vrij Uit neemt Almere 4 de wedstrijd uiterst serieus. Men gaat namelijk voor het kampioenschap. Wilt U er even uit, kom dan zaterdagavond naar Sportcomplex De Toekomstgroep om team 4 aan te moedigen. U bent van harte welkom.

Reageer op dit bericht (“Team 4 treft BC Vrij Uit ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)