Badminton Vereniging Almere

Vervolgacties "plakken voor je club"

Allereerst hartelijk dank voor de toezegging van 50 leden dat zij meedoen aan deze actie en daarmee de BVA € 2.000,- sponsorgeld bezorgen. Maar daar is nog iets voor nodig. Voor vrijdag 23 december a.s. dienen wij een CD-Rom aan te leveren met daarop de foto's van de auto's van deze 50 leden die voorzien zijn van de sticker "Onze band, Radio Flevoland 89.8". Maandagmiddag worden de stickers opgehaald bij Omroep Flevoland in Lelystad en vanaf dan kunnen de stickers worden geplakt.

Hoe gaan we dit regelen?

Wat: met de auto naar Sportcomplex De Toekomstgroep komen, sticker op auto plakken en direct daarna een foto laten maken.

Waar: in verband met het maken van een foto, kan dit alleen op de parkeerplaats bij Sportcomplex De Toekomstgroep. We hebben een strikte deadline, dus zorg ervoor dat je hiervoor in de gelegenheid bent. Lukt dat echt niet, dan graag zo snel mogelijk een e-mail naar paul.leenders@bvalmere.nl met daarop je alternatieven.

Wanneer: ideaal zou zijn als iedereen op dezelfde dag komt, maar dat is niet haalbaar. Daarom heeft u de keus uit de volgende dagen / tijden:

Reservedata / tijden: alleen na vooraf overleg via tel. 06-51310694:

Het krijgen van de € 2.000,- is dus direct afhankelijk van het aanleveren door de BVA voor vrijdag 23 december van een CD-Rom met daarop de foto's van de auto's van de deelnemers voorzien van de sticker (en het zichtbare nummerbord) .

Wij hopen dat eenieder dit bericht kan en zal lezen op de site. Daarnaast proberen wij zovel mogelijk mensen direct te benaderen via telefoon of e-mail.

Wij vertrouwen erop dat, na er in twee dagen in te zijn geslaagd 50 leden hiervoor enthousiast te krijgen, we er ook in slagen in 7 dagen de stickers daadwerkelijk aan te brengen en daarvan een foto te maken.

Tot nu toe 8 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Krijn op 12-12-2005 om 11:21 uur

  En natuurlijk komen alle foto's hier op de site te staan? :)

 2. Marcel eerwaarde op 12-12-2005 om 12:07 uur

  Het sponsergeld is binnen maar naar welke teams zou dat gaan? of wat word er met het geld gedaan?
  want investeringen gaan naar team 1 als ik het goed heb?

 3. Henk Staats op 12-12-2005 om 16:25 uur

  Sponsorgelden komen ten gunste van de algemene middelen van de vereniging, tenzij er nadrukkelijk een toernooi of iets dergelijks gesponsord wordt.

 4. paul leenders op 13-12-2005 om 10:07 uur

  het sposorgeld is NIET binnen, Marcel. Dit wordt pas overgemaakt als wij voor de 23e een CD-Rom aanleveren met de foto's van de auto's van onze deelnemende leden voozien van de sticker.
  Discussie is leuk, maar beperk je tot de feiten.

 5. Marcel eerwaarde op 13-12-2005 om 12:49 uur

  Ja ik beperk me zeer zeker over de feiten maar de cd-rom komt vast wel goed en dan heb je het sponsergeld investeer niet alleen in de de 1e teams maar zorg ervoor dat elk team gesponsert word zodat ze overal een naam van een sponser ien staan op shirts of iets dergelijks.
  verder wil ik er geen discussiepunt van maken

 6. claudia saleming op 13-12-2005 om 21:59 uur

  Ja mensen,ik heb me opgegeven maar helaas ben ik op de data niet in Almere.Beetje ver rijden voor een sticker.Laat me nog even weten hoe en wat

 7. edje op 14-12-2005 om 10:57 uur

  He Claudia, je hoeft die sticker toch niet zelf op te halen? Je hoeft hem alleen maar op 18 december op je auto te plakken. Als het goed is ben je dan toch in Almere voor de wedstrijd tegen Duinwijck...

 8. claudia saleming op 14-12-2005 om 18:50 uur

  jij reageert ook overal op he?haha

Reageer op dit bericht (“Vervolgacties "plakken voor je club" ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)