Badminton Vereniging Almere

Wasdame of -heer gezocht

De Badminton Vereniging Almere en de Beheerstichting Sportcomplex Almere Oost zijn op zoek naar een vrijwilliger die de was wil doen van de kantine (thee- en handdoeken en dergelijke) en een vrijwilliger die de kleding wil wassen van team 1, Dekker Almere.

De was van de kantine van ons Sportcomplex De Toekomstgroep moet in de regel tijdens het competitieseizoen eens per week gewassen worden en als er geen competitie is, betekent dit dat er eens per twee weken gewassen moet worden.
Wat de kleding van Dekker Almere betreft kan gesteld worden dat er ongeveer 15 wedstrijden per seizoen worden gespeeld en dat de kleding met uitzondering van de trainingspakken, 15 maal per jaar gewassen moet worden.
De kosten verbonden aan de wasactiviteiten worden vanzelfsprekend vergoed. Heeft U interesse, laat het Henk Mostert, voorzitter van de faciliteitencommissie, even weten.

Reageer op dit bericht (“Wasdame of -heer gezocht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)