Badminton Vereniging Almere

Wijzigingen in competitieopzet Big Boss Liga '06/'07

Gisteravond, 14 december 2005, heeft er een overleg plaatsgevonden tussen de verenigingen spelend in de Big Boss Liga en de NBB. Reden hiervoor was de onvrede van de BBL verenigingen met betrekking tot de huidige competitieopzet van de Big Boss Liga. We spelen te onregelmatig, met veel te lange tussenposen tussen wedstrijden. BV Almere werd op de vergadering vertegenwoordigd door Henk Staats (voorzitter BVA) en Cock van Puffelen (manager team 1).

Na een marathonvergadering (deze duurde tot 23.30 uur) zijn de volgende resultaten bereikt (gekopieerd van de NBB website).

De verenigingen zijn tevreden huiswaarts gekeerd. Het grootste en belangrijkste deel van het wensenpakket is door de NBB ingewilligd.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. paul leenders op 15-12-2005 om 22:01 uur

    Gefeliciteerd met succesvol[?] overleggen met NBB. Uitwerking hiervan lijkt mij essentieler. In, commercieel, ongunstigste geval, spelen wij volgend jaar evenveel wedstrijden in tijdsbestek van zo'n 7 maanden of in 5 maanden. Bijvoorbeeld: reguliere competitie begint op 1 september [BBL op 15 aug of 15 sept] en eindigt bijvoorbeeld op 1 maart [BBL 15 feb of 15 maart]. Er komen NIET meer wedstrijden en de regelmaat zie ik dan dus ook niet in het voorstel terugkomen. Met wiens commerciele belangen wordt rekening gehouden ? Van de NBB of van de aangesloten verenigingen.
    Je merkt, ik bewonder jullie uithoudingsvemogen, maar ben sceptisch over het resultaat.
    Maar ach, 1 mei is nog ver weg en de commerciele belangen van BVA zijn gelukkig groter dan alleen Team 1.

  2. Christiaan op 19-12-2005 om 11:23 uur

    ehm... volgens mij loopt de reguliere competitie van eind september tm eind januari (4 maanden), waardoor de BBL max.5 maanden duurt (half sept. tm half febr.)

Reageer op dit bericht (“Wijzigingen in competitieopzet Big Boss Liga '06/'07 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)