Badminton Vereniging Almere

A9 en A10 staan voor een dubbelslag

Het is ongemeen spannend in de hoogste A4 jeugdpoule. Almere teams A9 en A10 stoeien om de kampioensplaats. Door een cruciale overwinning van de A9 op de A10 staan Pieter Jan Hoeve, Roy Bosch, Malou Heijmans en Nikkie Hosseinnia nu drie punten los van het team met Erik Lubbers, Henno Verhoef, Nicky Tienhoven, Leonie Dorresteijn en Kim Brouwer. Maar de A1 van de Treffers staat op de hielen van de nummer 2 met één punt minder.

Met nog twee wedstrijden te gaan is alles nog mogelijk. De A9 heeft aan een gelijkspel tegen de Treffers voldoende, maar kan al eerder kampioen worden door van Amsterdam te winnen. Als A9 daarna ook nog minimaal gelijk speelt tegen de sterke Treffers, én A10 wint alles met goede cijfers, dan zal A10 tweede worden en maakt Almere een hele mooie dubbelslag in deze jeugdpoule.

A9

Gezien de resultaten tot nu zijn de vooruitzichten zeer gunstig maar er is zoiets als een beer die een huid heeft die niet verkocht moet worden voordat hij geschoten is, dus we gaan het volgende week allemaal wel meemaken. De A9 gaat in ieder geval proberen om in Amsterdam om 9:30 uur het kampioenschap al veilig te stellen.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Leonie op 17-01-2006 om 00:50 uur

    Hoe je ook op rode sokken bescheiden kunt blijven....Zet jullie beste beentjes met of zonder rode sokjes voort, succes!

  2. Frank Bosch op 17-01-2006 om 08:04 uur

    Correctie op mijn egen verhaal: Als de A10 gewoon alles wint worden ze sowieso tweede. Daar hoeven de Treffers geen punt voor te laten liggen.

  3. Pieter Jan op 18-01-2006 om 14:40 uur

    blijft spannend....maakt het hoe we winnen (of verliezen) van Amsterdam

Reageer op dit bericht (“A9 en A10 staan voor een dubbelslag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)