Badminton Vereniging Almere

A9 sluit seizoen stijlvol af

Het laatste loodje tegen de Treffers was zwaar. Het met twee 17 jarige jongens uitgeruste team uit Kortenhoef was redelijk gebrand op revanche. Onze A9 was al zeker van het kampioenschap, maar wilden dat ook ongeslagen binnen halen.

Dat is gelukt. Met alleen een gelijk spel tegen de broeders van de A10 heeft de A9 de competitie glansrijk doorstaan en laten ze zien dat afmeting niet altijd alles zegt.

Hoewel de eerste Treffers heer twee tandjes te sterk was ons team, waren de anderen van een gelijkwaardiger niveau.

In het kort: Tegen die eerste heer werden alle punten weggegeven. De rest werd gewonnen. Een mooie 3 - 5 was een perfect resultaat in deze uitwedstrijd. Ploffende kurk, medailles en bloemen (beide eetbaar), foto's, trotse ouders, de hele santenkraam. En terecht, want op een setuitslag over het hele seizoen van 98 - 14 mag je best trots zijn.

Op naar de regio kampioenschappen. Ik zie op de NBB site dat in de A4 klasse alle afdelingen ongeslagen kampioenen hebben voortgebracht. Dat wordt dus een hele zware dobber, maar daar doen ze het natuurlijk voor. Van lichte dobbers leer je niets.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Laurentine Hoeve op 30-01-2006 om 10:53 uur

    Goed gedaan

  2. nikkie op 09-02-2006 om 19:55 uur

    :)

  3. Lautjuhh op 09-02-2006 om 20:37 uur

    -_-

Reageer op dit bericht (“A9 sluit seizoen stijlvol af ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)