Badminton Vereniging Almere

De jongste senioren zijn kampioen

De jongste Senioren, team 9 zijn kampioen geworden in de 1e klasse afdeling 2. Het team bestaande uit Tiffany Beetz, Kimberley Klijn, Jordy Tukker, Lawrencie Lie en Bram Roelofsen begonnen de competie welvarend en wonnen iedere wedstrijd. Helaas kwam er een smet op de zege reeks bij Overbos waar 4-4- werd gespeeld. Bij Amsterdam werd er 5-3 verloren. De jonkies lieten hun moraal niet verstoren en gingen na deze tegenslagen gewoon weer door waarmee ze begonnen waren namelijk winnen.

Door blessures werd het seizoen jammerlijk beëindigd voor Tiffany, waardoor team 9 de laatste wedstrijden op zoek moest naar een invaller bij de dames. Deze invalrol werd uitstekend ingevuld door Aisha, Rinske en Sharon. De invaldames deden uitstekend hun best.

Met nog twee wedstrijden te gaan konden de jonkies in de Amsterdamse Jan van Galenhal kampioen worden tegen Slotermeer. Helaas werd deze wedstrijd beëindigd met 4-4 waardoor het kampioenschap nog even een weekje uitgesteld moest worden.

In de laatste wedstrijd van het seizoen moest alles uit de kast gehaald worden om het sterke Amsterdam te verslaan in de eigen Toekomstgroep hal. Amsterdam stond op de 2e plaats met 1 punt achterstand. De jonkies hadden genoeg aan een gelijkspel om kampioen te worden. Maar zoals gebruikelijk gingen ze voor de winst om de nederlaag eerder in het seizoen weg te poetsen.

Bij de heren werd er ingevallen door Walter Budding die zijn single won in twee sets. Jordy Tukker kreeg het een stuk lastiger, maar wist zijn partij toch in twee sets te winnen (bij de uitwedstrijd verloor hij zijn single tegen dezelfde speler).

Team 9 inclusief invallers; Kimberley, Aisha, Sharon, Bram, Walter en Jordy

Het was nu aan de dames om te laten zien wat ze in huis hadden. Kimberley won haar single makkelijk in twee sets. Invalster Sharon deed haar uiterste best om haar single te winnen. Helaas was haar tegenstandster net iets sterker. Het mocht de pret toch niet drukken, want met een 3-1 voorsprong werd er aan de dubbels en mixen begonnen.

De heren Bram en Walter begonnen voortvarend en wisten de eerste set te winnen, de tweede set ging naar de tegenstander en de derde set weer naar Bram en Walter.

4-1; reden tot juichen, team 9 KAMPIOEN…

De dames zetten de zegereeks voort door de dubbel te winnen, de mixen werden ook omgezet in winst waardoor er afgetekend met 7-1 van Amsterdam werd gewonnen.

Jongste senioren HARTELIJK GEFELICITEERD met het behalen van het kampioenschap en invallers bedankt voor jullie inzet.

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Suus op 30-01-2006 om 10:10 uur

  Goed gedaan hoor! Gefeliciteerd!

 2. Henk Staats op 30-01-2006 om 11:00 uur

  Namens het bestuur van harte gefeliciteerd!

 3. Lida op 30-01-2006 om 15:20 uur

  Geweldig hoor. Verleden jaar nog uitkomend in de jeugdcompetitie en nu kampioen in de eerste klasse bij de senioren!!! Van harte gefeliciteerd.

 4. Oma,Opa v. Jordy op 30-01-2006 om 17:20 uur

  Van harte gefeliciteerd met het behalen van de overwinning van eerste klasse bij de senioren .
  Wij zijn erg trots op jullie !!!!
  Oma & Opa

 5. sulima op 31-01-2006 om 19:20 uur

  geweldig, om een zusje van een kampioen te zijn en dat al twee jaar lang echt te gek.
  ga zo door!!!!!!!!

 6. Ellen Griffioen op 31-10-2007 om 21:01 uur

  Hey Walter, hoe gaat het met je? Dat je nog steeds op badminton zit!
  Dat is lang geleden, zou het leuk vinden om te horen wat je de afgelopen jaren hebt gedaan? Mijn mailadres is griffioenellen@hotmail.com. Groet Ellen

Reageer op dit bericht (“De jongste senioren zijn kampioen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)