Badminton Vereniging Almere

Dubbelweekend voor Dekker Almere, zaterdagavond 28 januari 2006 thuis tegen Slotermeer, zondagmiddag uit tegen Van Zijderveld

Het weekend van 28 en 29 januari 2006 is een zogenoemd dubbel weekend voor Dekker Almere, het Big Boss Liga team van onze vereniging. Zaterdagavond om 19.00 uur speelt Dekker Almere thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen het Amsterdamse Slotermeer. Zondagmiddag speelt Dekker Almere opnieuw, maar dan uit tegen het Amstelveense Van Zijderveld.

Dekker Almere kwam in de eerste speelhelft van BigBossLiga-competitie een aantal punten te kort om bij de eerste vier teams te eindigen, die om het kampioenschap van Nederland spelen. Om het kampioenschap spelen BC Amersfoort, de grootste kanshebber op de titel, Van Zundert Velo, BC Smashing en Duinwijck.
Dekker Almere speelt bij de mindere goden om lijfsbehoud in de BigBossLiga. De andere teams zijn het Haagse DKC, waarvan de supporters meer lawaai maken dan de F-side van Ajax, het Amstelveense Van Zijderveld en het Amsterdamse Slotermeer. Aangezien de teams de vergaarde punten uit de eerste speelhelft niet mee mogen nemen, zal Dekker Almere weer tot het uiterste moeten gaan. Er is vertrouwen in een goede afloop maar een gelopen race is het bepaald niet.
De manager van team 1, Cock van Puffelen, de trainer-coach Roy Calbo en de spelers van Dekker Almere roepen alle supporters op om komende zaterdagavond 28 januari 2006 om 19.00 uur aanwezig te zijn in Sportcomplex De Toekomstgroep om Dekker Almere in veilige haven te loodsen.
En ook voor de uitwedstrijd zondagmiddag 29 januari 2006 tegen Van Zijderveld in Amstelveen, kom onze spelers aanmoedigen!

Tot nu toe 7 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Cock op 24-01-2006 om 09:48 uur

  Krijg net een telefoontje van Van Zijderveld dat hun speelhal op zondagmiddag bezet is. Ik moet hier uiteraard vanavond met Roy over overleggen. Ik zal u zo snel mogelijk op de hoogte brengen van de speeltijd. Uiteraard spelen we zaterdag de thuiswedstrijd wel om 19.00 uur. Hier met zoveel mogelijk publiek naar toe komen, we hebben alle steun nodig.

 2. Cock op 24-01-2006 om 09:52 uur

  De eerste competitiehelft hebben we afgesloten met 27 punten. Vorig jaar waren dit er 25, we hebben ons dus wederom verbeterd t.o.v. een jaar terug (ondanks het vertrek van top speler Agus Sugimin , wie?????). Het is dus extra jammer dat de punten niet zijn blijven staan, werden we vorig jaar zeer comfortabel en zonder enige zorgen vijfde, dit jaar beginnen we met Almere en de drie tegenstanders weer op 0. We moeten dus weer vol aan de bak.

 3. Donovan en Gita op 24-01-2006 om 10:22 uur

  Hey toppers, we wensen jullie al het beste voor de tweede helft van het seizoen!!! Grappig dat Cock wat schreef over Agus, hij zit nu in Frankrijk, en rarara wat voor narigheid ie daar weer heeft. Ik weet niet of dat aan de communicatie ligt of de persoon, naar eigen ervaring weet ik nu ook hoe mensen in elkaar kunnen zitten als het ff niet meezit.en zal mijn mening niet uiten....maar ik heb ook ondervonden wat de franssen nu meemaken ( merde!!) We volgen jullie nog elke dag via internet....en de site is erg mooi moeten we zeggen!! Mags Guet gel ( Zwitsers voor, ZET EM OP OK!!!) Liefs Don en Gita

 4. Cock op 24-01-2006 om 16:17 uur

  Ho ho Don. Ik heb niets gezegd over Agus als persoon. Ik kon zeer prettig met hem praten over badminton. Mijn zinnetje was een beetje grappig en zeer positief naar het huidige team toe bedoeld. Iedereen zal het met me eens zijn dat Agus een hele goede badmintonner is die wellicht vorig jaar zelfs de beste speler uit team 1 was. Dit jaar hebben we Agus niet, maar we hebben wel twee punten meer dan vorig jaar en je hoort niemand meer over Agus (vandaar mijn wie???). Dit kan door het huidige team dus opgevat worden als een groot compliment voor hen en de resultaten die zij tot nu toe hebben bereikt.

 5. Aisha op 28-01-2006 om 10:51 uur

  Ik begrijp dat de wedstrijd tegen Zijderveld om 18.00 wordt gespeeld? (badminton.nl)

 6. Henk Staats op 28-01-2006 om 12:47 uur

  Ik heb ook vernomen dat de wedstrijd uit tegen Van Zijderveld zondagavond om 18.00 uur wordt gespeeld. Zodra ik de speelhal weet, laat ik dat via de site weten.

 7. Henk Staats op 28-01-2006 om 16:02 uur

  De wedstrijd Van Zijderveld tegen Almere wordt gespeeld in sporthal De Meerkamp, Van der Hooplaan 239 te Amstelveen, op zondagavond 29 januari 2006 om 18.00 uur.

Reageer op dit bericht (“Dubbelweekend voor Dekker Almere, zaterdagavond 28 januari 2006 thuis tegen Slotermeer, zondagmiddag uit tegen Van Zijderveld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)