Badminton Vereniging Almere

Nieuwe rubriek: “Wel en Wee”

Naar aanleiding van het bericht over André werd ons duidelijk dat er binnen de vereniging niets is dat dit soort ongelukken, ziektes en dergelijke structureel signaleert. Iedereen hoort dit vaak via de zijlijn, of zelfs helemaal niet. Bij de jeugdcommissie is men ook altijd op zoek naar nieuws over blessures, kinderen die langdurig ziek zijn, et cetera. Vandaar dat er sinds vandaag een nieuwe rubriek op de website te vinden is; “Wel en Wee”.

In deze rubriek kan iedere commissie haar berichten over het wel en wee van leden kwijt. Een ieder kan dan zijn of haar steun betuigen door op het betreffende berichtje te reageren en weet dan ook waarom iemand, in het negatieve geval, een tijdje niet op de verenigingsvloer te vinden zal zijn.

Natuurlijk is het niet alleen wee wat de klok slaat. Geboortes, huwelijken en eerste tandjes die doorkomen kunnen hier ook perfect terecht!

Tot nu toe 22 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. John op 05-01-2006 om 20:34 uur

  Goed idee.

 2. Iris op 05-01-2006 om 21:38 uur

  oke, als er toch een nieuwe rubriek komt dan wil ik me bij deze even aanmelden :p Ik ben al vanaf de zomervakantie geblesseerd en heb me wel eens beter gevoeld. Maar nu met de nieuwe fysio hoop ik toch snel weer te kunnen spelen.

 3. Ronald Blok op 05-01-2006 om 22:33 uur

  Iris dit is nou precies de reden waarom deze rubriek in het leven is geroepen. Even aandacht en een hart onder de riem voor zieken en geblesseerden. Maar ......... we moesten ergens beginnen en zoals je al aangeeft zijn we nog niet compleet. Niet alleen jij ontbreekt maar ook Jessica Snel, Chris Smeekes en nog enkele anderen. We gaan proberen om de lijst compleet te krijgen zodat iedereen de aandacht krijgt die ze verdient. Voor nu beterschap en hopen dat de fisio inderdaad helpt. ;) Ronald

 4. Ronald Blok op 05-01-2006 om 22:34 uur

  eh fysio

 5. Cock op 06-01-2006 om 10:32 uur

  Ik ken ook nog een aantal langdurig geblesseerde recreaten (enkeltjes gekwetst). Tijdens de nieuwjaarsreceptie fluister ik de namen wel bij de recreantencommissie in. Vanaf volgende week kan jij hen dus sterkte wensen. Ik denk dat een ieder deze procedure moet volgen, ken je een geblesseerde, zieke of een ander wel en wee feit (kan dus ook leuk zijn, zoals geboorte, verloving, trouwerij of zo), meld het dan aan de betreffende commissie, zij zorgen ervoor dat de betrokkene een vermelding krijgt.

 6. iris op 06-01-2006 om 19:19 uur

  Ik vind het een goede rubriek, hierbij wil ik mijn zusje Tessa Putters ook ff aanmelden, ze is namelijk tijdens de training door haar enkel gegaan
  voorlopige diagnose van de dokter 2 tot 6 weken rust
  Sterkte zussie xxx

 7. Henk Staats op 07-01-2006 om 10:50 uur

  Beste Iris,

  Sterkte de komende weken en begin niet te snel. Neem de tijd om te herstellen.

 8. rinske op 07-01-2006 om 19:53 uur

  Lieve Tessa,

  Ik wil je heel veel beterschap wensen en ik hoop dat je weer snel kunt badmintonnen.

  Liefs
  Rinske

 9. Ron op 17-01-2006 om 18:20 uur

  Op vrijdagavond voor de feestdagen ben ik door mijn enkel gegaan, met alle gevolgen van dien. tot nu toe kan ik nog steets niet spelen........... En wat denk je........ vandaag een beterschaps kaartje van de recreanten commissie! Bedankt hiervoor!

 10. Lida op 26-01-2006 om 09:11 uur

  Henk en Marijke Mostert zijn dinsdag 24 januari 2006 de trotse grootouders geworden van Wesley Damian Mostert. Wij feliciteren hen van harte en natuurlijk ook de kersverse ouders Pascal en Lique. Veel gezondheid en geluk met de kleine spruit.

 11. Wesley Mostert op 03-02-2006 om 19:13 uur

  Hoi ik ben Wesley Damian Mostert, kleinzoon van Henk e Marijke Mostert.

  Kom eens langs op mijn site!!!!!

 12. claudia op 05-02-2006 om 20:34 uur

  Hey maartje,jammer dat we de halve finale niet gewonnen hebben.Volgende keer beter!!Maar al met al hebben we het niet slecht gedaan.Kus clau

 13. Maartje op 06-02-2006 om 16:02 uur

  Hey Clau, ja idd jammer maar we hebben verloren van de latere winnaars dus dat scheelt. Kus Maartje

 14. Henk Staats op 06-02-2006 om 17:57 uur

  Toch gefeliciteerd met de prestatie, Claudia en Maart.

 15. claudia op 23-03-2006 om 15:06 uur

  Hey Almere luitjes,ik kan het niet iedereen persoonlijk vertellen maar na dit seizoen stop in met top-liga badminton.Ik heb mooie seizoenen mee gemaakt met ups en down maar er komt altijd een einde aan.Ik ga terug naar BC Smashing en daar lekker rustig tegen een shutteltje aan slaan.Ondanks dat het seizoen nog niet voorbij is wil ik iedereen graag bedanken die voor mij klaar heeft gestaan,mij gesteund heeft en de mensen die vertrouwen hadden in mij.Almere is een mooie club met veel ambiance,trainingsmogelijkheden en doorgroei mogelijkheden(dus jeugd - zet hem op).Dit moeten jullie zeker vast houden.Aanstaande weekend hebben we nog competitie.Wie weet tot zondag allemaal.Kus Clau

 16. Lida op 23-03-2006 om 17:07 uur

  Lieve Claudia, jammer dat je de vereniging gaat verlaten, maar begrijpen doe ik het wel. Ik kan mij voorstellen dat het reizen je gaat opbreken en als je dan om de hoek bij jouw oude club weer terecht kan en, ook al is het een divisie lager, lekker kan shuttlen moet je het zeker doen. Bij onze vereniging ga je vast en zeker de geschiedenisboeken in als Golden Game Queen.
  Groeten en ik zie je dit weekend.

 17. claudia op 23-03-2006 om 17:13 uur

  Bedankt Lida.Ik zal Almere ckers wel gaan missen want ik voel me er toch wel thuis.Ik ben blij dat iedereen er begrip voor heeft.En natuurlijk ga ik Almere nog volgen.Groeten clau

 18. Cock op 24-03-2006 om 10:36 uur

  He Claudia, bij deze nodig ik je uit om ieder jaar de Nacht van Almere mee te maken. Kunnen we een beetje bijpraten en zo.

 19. claudia op 25-03-2006 om 17:54 uur

  Goed idee van je Cock maar dan is het wel de vraag of ik wakker wordt die avond of ...... (denk aan afgelopen jaar - haha) maar ik zal dit zeker onthouden

 20. Ilse op 25-03-2006 om 18:10 uur

  He Clau, Jammer dat je weggaat.. gaat mijn stapmaat.. haha maar dat houden we er gewoon in, in nijmegen dan maar he! En nu maar hopen dat ik niet ziek wordt dan he..Nu kan ik wel mooi jouw plekje in gaan nemen in de dubbel, als jij dat goed vind natuurlijk :) maar dat denk ik wel he. Nou clau morgen maken we er nog ff wat van... X

 21. claudia op 25-03-2006 om 18:14 uur

  Tuurlijk mag je mijn plekje innemen maar ja...ik weet niet wat de coach wil.heb daar niks over te zeggen.tuurlijk gaan we stappen.Dat moet dan maar.Gezellig met een groepje en dan komt het goed.Morgen misschien laatste wefstrijd.We zullen zien maar alles komt goed.kus

 22. Rinske op 26-03-2006 om 20:41 uur

  Claudia, hartstikke jammer dat je weggaat! Het was/is altijd gezellig met jouw! Altijd even gek doen toch ! Veel succes en plezier op de andere vereniging. Zal je missen ! xx rinske

Reageer op dit bericht (“Nieuwe rubriek: “Wel en Wee” ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)